BoatRoller. Læssehjælper til kajak

Montera din båtrulle på bakrutan och skjut kajaken på bilen

Specialpris 598,50 kr Ordinarie pris 673,50 kr
I lager

Med Sherpak båtrulle kan du enkelt och enkelt ladda din kajak, fiskekajak eller kanot på bilens tak utan att anstränga leder, muskler eller rygg. När båtrullen är monterad på bilen ligger du fören på valsen och med ett lätt tryck rullas kajaken upp på bilens tak och du är nu redo att fästa den.

Boatroller är en praktisk konsol med kraftfulla sugkoppar och en liten rulle på toppen. Boatroller placeras på bilens bakruta och med ett lätt tryck på handtaget bildas ett kraftfullt vakuum i sugkopparna och båtrullen fastnar. Du kan därför helt enkelt montera din båtrulle på några sekunder och helt utan användning av verktyg. Rullen är belagd med mjukt skum så att den inte repar eller på annat sätt skadar din kajak när du laddar den.

Båtrullar passar alla biltyper och fästet kan vinklas horisontellt och vertikalt och därmed anpassas till både hatchback, sedan och st. bilmodeller.

OBS: För att säkerställa bästa möjliga vidhäftning måste ytan vara ren och torr. Du kan dock med fördel fukta sugkopparna lätt före montering.

Mer information
SKUboatroller