SeaBird XP480 LV Havkajak med ror i glasfiber.

Läckra havet kajak med roder gjord i stark glasfiber.

Ordinarie pris 18 594,00 SEK

Specialpris 15 240,00 SEK

I lager

* Obligatoriska fält

Beskrivelse

Detaljer

Great Sea KAYAK för små människor. Den kombinerar hastighet, manövrerbarhet och stabilitet på ett utmärkt sätt att inga andra kajaker inte kan utföra. Här är båten för dig som vill ha den perfekta kombinationen av stabilitet och hastighet. Många tror att det här är världens bästa allroundhavs kajak med svensk form, det är Norges mest sålda kajak i 8 år i rad. Expeditionen har blivit bäst i test i både Norge och Sverige. Levereras med original Power Pedals Pro XI9. Detta rorssystem är den mest solida och robusta på marknaden! Detta är en unik kajak som du vill njuta av i många år.

Det första du vill märka denna kajak är de eleganta linjerna. Expeditionen är inspirerad av modern svensk design och ndash; Den bredaste punkten ligger bakom cockpiten. Designen gör roning framåt mer bekväm och effektiv eftersom du kan lägga paddeln närmare kroppen. Expeditionens långa vattenlinje gör det väldigt snabbt och det har en unik stabilitet. Rider du i vind och vågor, du kommer att bli förvånad över hur lätt det är manöver och hur bekväm det känns under hårda förhållanden.

Expedition har fyra förvaringsfack för torrlagring, två stora och två små. I de stora rummen får du plats för allt du behöver för personlig utrustning på en dagsutflykt, eller för en helg vistelse. De små utrymmena ger lagring av utrustning som du behöver längs vägen, till exempel mat, dryck, extra kläder etc. Det viktigaste utrymmet är tillverkat av mjuk neopren och är utformad för att lagra nycklar, GPS, solglasögon och andra små föremål. OBS: Packa alltid elektronik i vattentäta påsar. Bakom och framför kajak däck finns gummiband som ger fästning för utrustning som dricksvatten, extra paddlar, sovande underlag M.m. Expeditionen har ergonomiskt utformade handtag i boven och längs sidorna, så du kan enkelt bära den. Du sitter väldigt bra i kajaken, den breda cockpiten ger enkel åtkomst, sätet är vadderat och höftbältet är inställbart. KAYAK har också en mekanism för att ställa in ryggstödet, det låter dig justera stödet till önskat läge medan du sitter säkert i kajaken. Höftbältet kan justeras 10 cm i båda ändarna. Den har justerbara lårstöd, vilket innebär att du får mycket bra kontakt med kajaken när du har mest behövs.

 

specifikationer:  

Längd: 480 cm.

Bredd: 56

Höjd: 29 cm.

Vikt: 26 kg.

Max lastkapacitet: 125 kg.

Rekommenderad personal: 40-85 kg.