SeaBird Scott LV med finne Hydrid Carbon/kevlar

Läckra spel och turkajak i ljusare men stark läggning. Passar 50-75 kg.
Price From: 21 594,00 SEK

I lager

* Obligatoriska fält

Beskrivelse

Detaljer

Seabird Scott LV med Finn Hydrid Carbon / Kevler. Seabird Scott Kayak-serien är gjord i 3 storlekar och passar människor från ca. 50 - 120 kg. Detta är LV (låg volym) som är den minsta modellen i serien.

Kayakt är tillverkat i hybridkol / kevlar, vilket ger enklare men samtidigt starkare kajakpaddling. Hybrid Carbon / Kevlar anses vara det bästa värdet för pengarna i relation. För att minska vikten, men håll styrkan i kajaken - och får inte jämföras med vanlig kol / kevlar

En legend är född! Detta är en galen bra design i världsclassen av designer Rob Feloy i Seabird Designs. Seabird Designs R Scott är ett havskajak med en mycket stor prestanda och ett otroligt välbalanserat skrov!

Slutligen en bra brite stil havskajak i glasfiber av mycket hög kvalitet till ett bra pris. Detta är ett rimligt alternativ att många brite-stil Roers har begärt. Seabird Designs R Scott har också Sky / Sky Control System från Kajakk Sport. Den har justerbara lårstöd, se till att du får mycket bra kontakt med kajaken när du behöver mest. Seabird Designs R Scott har också en mycket rå och exklusiv design med äkta kolfält i gelcoat.

nb! Rob Feloy är mannen som har utformat en av världens mest kända kajaker, Inuk. Inuk är kajaken, som har vunnit de mest raserna under de senaste 15 åren.

Sea Kayak & Ldquo; Seabird Designs R Scott & Rdquo; Har en modern engelskinspirerad design och är utformad för att motstå de hårda utmaningarna i havet. Den är gjord i tre storlekar för att uppfylla olika vägarbehov. Skrovet har sina konstruktioner och egenskaper. Seabird Designs R Scott LV är den minsta av dessa tre.   KAYAK är mycket bra att manövrera, det är snabbt, stabilt och mycket havsvärt. Skrovet har en härlig krökt V-form. Den centrala delen nedan är platt med förföriska vinklar. Byggandet innebär att kajaken glider mycket lätt i vattnet vid kursen. Fiskeformen under vattenlinjen och den svenska designen på däckprofilen ger dynamisk framdrivning. Den höga fronten med & ldquo; nyckelhål & rdquo; överensstämma och bekväma platser ger bra roposition. KAYAK har fyra lagringsrum, två stora med gott om utrymme för kläder och utrustning, och två små, belägna framför respektive cockpit.   Skydd och elasticitet garanterar extra utrymme för paddlar och utrustning.

Specifikationer:  

Längd: 498 cm.

Bredd: 54 cm.

Höjd: 36 cm.

Vikt: 23 kg.

max lastkapacitet: 125 kg.

Rekommenderad person Vikt: 50-75 kg.