SeaBird Scott LV Glasfiber havkajak med finne-Hvid SPECIAL EDITION

Läckra kvalitet kajakpaddling i engelsk stil. Bra för surf, lek och turer.
17 994,00 SEK

Slut i lager

Beskrivelse

Detaljer

Seabird Scott Lv White Special Edition

Seabird Scott är en av de mest populära havsakakakerna i Norden - och nu har du möjlighet att få fingrarna i en av de sällsynta modellerna i vit färg, med sjöfågel och tydliga svarta kevlarmarkeringar. -   Notera! Starkt begränsat antal!

Seabird Scott Lv Glasfiber Seacakah med Finn, är en super läcker kajak i engelsk stil, för teknik, surf eller resor på vattnet. KAYAK är utformad i engelsk stil som ger en lång och manövrerbar design, med riktigt bra kontakt och kontroll av kajaken.  

KAYAK är lätt att styra, eftersom den är utrustad med finetsystem och justerbara lårstöd, vilket gör kajaken lätt till kant och kontroll, både på platt vatten och i vågor.  

Seabird Scott finns i 3 storlekar, så serien täcker människor från 50-110 kg. Denna modell är, etc. - Midvolym och är utformad för personer från 50 - 75 kg.

Denna kajak är tillverkad i en mycket stark och kraftfull kombination är diolen och glasfibern. Detta ger ett mycket solidt skrov som kan tolerera segla upp stranden och är resistent mot slag och repor. Denna struktur är 10-15% lättare än en vanlig glasfiberläsning, eftersom ett speciellt kärnmaterial används som ger extra hårdhet, men väger mindre.

Om du letar efter en kajak med bra kvalitet som kan ge dig alla de bästa upplevelserna i en kajakpaddling, är Soabird Scott ett riktigt bra alternativ, som kvalitet, pris och egenskaper hänger väldigt bra tillsammans. KAYAK är också utrustad med mycket 4 luckor, 2 dagars skott och 2 stora förpackningsområden, vilket ger bra möjlighet att lagra din personliga utrustning till hands, samt ha redskap för längre resa. Dessutom finns det elastik och akter för lagring av till exempel. länspump och paddleflower.

 

Specifikationer:

Längd: 498 cm.

Bredd: 53 cm.

Höjd: 36 cm.

Vikt: 24kg.

max. Lastkapacitet: 125 kg.

Rekommenderad person Vikt: 50-75 kg.

 

 

SPECIFIKATIONER

Mer information

FärgHvid