Rainbow Kontiky starter pack

Kompletta erbjudanden på en familj kajak med paddla, västra och vagn

11 992,47 kr Ordinarie pris 16 318,50 kr
Anpassa Rainbow Kontiky starter pack
Galaxy Kayaks Delbar Aluminum Pagaj-240-245 cm.   + 0,00 kr
Kajak og kano vogn inkl. strop - Nu med punkterfri hjul   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Rainbow Kontiky starter pack
Rainbow Kontiky starter pack

I lager

11 992,47 kr

Översikt

  Rainbow kontiky startar pack

  Här får du ett komplett paket med en kajak, två paddlar, två kajaker och en vagn. Då har du allt du behöver för timmar av familjeunderhållning i stugan eller dagar när vädret kallar dig till en promenad på vattnet.

  Regnbåge Kontiky är tillverkad i Europa och är bland världens absolut starka och bästa kajaker. Du är därför säker på att både få kvalitet och säkerhet i denna kajak.

  Detta paket innehåller: (klicka på länk för fullständig produktbeskrivning)

  Rainbow kajaker kontosna öppna sin i kajak för 2 personer. Det finns emellertid möjligheten att montera ett extra säte för ett barn i mitten.

  Rainbow Kontiky är utformad som en hydrid mellan en kanot och en tandem kajak. Detta ger de många fördelarna och den goda blandningen av fördelar mellan dessa två typer.

  KAYAK är med en stor öppnad cockpit, vilket gör entré och stanna i kajaken mycket enkelt och med bra rum för att lagra redskap och utrustning för resan. KAYAK har 2 läckra platser med ryggstöd och gott linne support. Detta ger en riktigt bra komfort och bättre ergonomi än i andra kajaker, eller i kanot.

  Rainbow har en bredd på 67 cm. Detta går till en relativt snabb kajak och mycket lättare att lugna än t.ex. en kanot. Den kajak smidiga designen medför att den glider mycket lättare över vattnet än en kanot, och när du sitter lågt placerat i kajaken har den samma stabilitet som kanot.

  Med en längd av 490 och en mycket strömlinjeformad bottendesign, är regnbåge Kontiky mycket lämplig för användning i havet vid kusten, i fjorden och på sjön och Å.

  • stor öppen cockpit
  • Möjlighet att montera barnsätet
  • Lyxiga platser med ryggstöd och god ergonomi
  • Tung förstärkning i botten

  Specifikationer:

  Längd: 490 cm.

  Bredd: 67 cm.

  Vikt: 30 kg.

   

  Mer information
  Forudbestilling (placeres under lagerstatus)Bestillingsvare! Leveringstid 2-4 uger.
  SKUKontiky starter pack