Rainbow Freccia Expedition - Havkajak Med Ror - 3 Farver - 65 -120 kg.

Stabil och lätt lugnade kajak med utrymme för större människor och massor av utrustning.
Price From:

Ordinarie pris 11 994,00 SEK

Specialpris 9 594,00 SEK

I lager

* Obligatoriska fält

Beskrivelse

Detaljer

Rainbow Freccia

Rainbow Freccia är en robust havs kajak som med dess längd och bredd är bra användning på fjord eller på kusten. Kajaken är också utformad med extra gott om plats i cockpiten och i skotluggarna. Detta ger goda möjligheter att använda kajaken för camping, där man ska packas i flera dagar.

Den nedre designen av Rainbow Freccia är väl genomtänkt, så det gör både kajaken mycket stabil, även med mycket förpackning, men att ge kajaken är bra fart och förnuftig acceleration, annars bara titta på större kajaker.

Freccia är tillverkad i en mycket stark och robust "kärna" plast och byggd i 3 lager. Detta gör regnbågens kajaker för några till de mycket starka havsakakakterna på marknaden.  

KAYAK levereras redan från början med massor av utrustning som gör det enkelt att packa och lagra saker i kajaken under resan. Du får 2 stora packkåpa, liksom ett dagsljus på framdäcket för saker du vill lagra vattentät. Dessutom finns det elastiska nettiska och bakre däck för lagring av paddleflöde, länspump eller annan utrustning som du vill ha rätt i handen.  

Du har möjlighet att montera Galaxy 100L Duffel Bakom på framdäck, och därmed kan du nästan dubbla mängden växel och utrustning du kan ta med.

Regnbågen Freccia kajak är också mycket speciella inställningsalternativ som du inte hittar i ganska många andra kajaker. Sätet i kajaken kan flyttas fram och tillbaka och inuti kajak är en speciell ansträngning som du kan ta bort för att ge extra utrymme. Dessa möjligheter gör Freccia Kayak kan anpassas till mycket mer olika användare än andra kajaker vanligtvis.

Specifikationer:  

Längd: 483 cm.

Bredd: 59 cm.

Höjd: 41 cm.

Vikt: 25 kg.

max lastkapacitet: 190 kg.

Rekommenderad person Vikt: 65-120 kg.