Rainbow Atlantis Expedition - Tandem kajak 2 Personer - 34 kg. - Gul/Rød

Den längsta och starkaste 2: s kajakpaddling för tandemresor
Price From:

Ordinarie pris 23 394,00 SEK

Specialpris 13 194,00 SEK

Slut i lager

Beskrivelse

Detaljer

Rainbow Atlantis Expedition är den längsta och mest robusta sjön kajak för 2 personer. Detta gör KAYAK speciellt lämplig för expeditioner och längre turer. KAYAK har bra rum för förpackningen så att du kan ta med redskap i flera dagar över natten.

med en längd av 545 cm. Logga en bredd på 63 cm. Är Atlantis expedition relativt snabb, men samtidigt stabil och kan enkelt utmana det helt öppna vattnet. Det förutsättningsval för dig som kommer att gå ihop i en tandem kajak, och måste betjäna många kilometer.  

Rainbow Atlantis Expedition är utrustad som en riktig havskajak. Det finns elastik och nätverk på däck så att du enkelt kan ta med mycket redskap och utrustning. Altantis har också Rainbow Kayaks berömda lårstödsuppsättning, vilket ger dig perfekt kontakt och kontroll över kajaken och samtidigt rätt ergonomi för att spendera många timmar i kajaken.

De anpassade platserna ger dig riktigt bra komfort och enkel tillträde. I sätet finns en specialiserad slutartidare för din dricksband, så du har alltid vätska till hands. Sätet är monterat på en kraftfull skena som kör hela vägen längs botten, på insidan av kajaken. Denna glans garanterar perfekt stabilitet och hårdhet i kajaken, så det kan tåla även de största utmaningarna.

Kayc Cock är utrustad med fotstöd, som kan justeras i önskad längd för att ge bästa möjliga komfort.

Specifikationer:

Längd: 545 cm.

Bredd: 63 cm.

Vikt: 34 kg.

Rainbow Atlantis Expedition kan levereras med roder, för en extra kostnad.