Deluxe sikkerhedspakke - Komlet sæt med mange dele til selvredning og sikkerhed

1 423,50 kr
Ej i lager

När du ror kajak är säkerhet alltid en stor sak och du bör alltid ta med minst den mest grundläggande utrustningen för säkerhet och självräddning. Med detta paket får du all grundläggande säkerhetsutrustning, samt extra delar som gör dig synlig i mörkret och som hjälper dig att tömma de sista resterna av vatten ur kajaken efter att ha valt. Detta gör det bekvämare och säkrare för dig att rodda en havskajak.

Alla delar är gjorda i en bra och trovärdig kvalitet som tål saltvatten och i allmänhet har lång livslängd. Allt levereras tillsammans i en praktisk nätväska med en stängningsfunktion, som kan förvaras i skofacket under resan.

Uppsättningen innehåller:

  • Länspump för tömning av kajaken. Pumpen är flytande och har stor kapacitet, så det tömmer snabbt din kajak för vatten.
  • Länssvamp med hög absorption så att du kan suga upp de sista vattendropparna och fortsätta resan i en helt torr kajak.
  • Uppblåsbar paddelflotta. Paddelflott med 2 luftkammare med hög lastkapacitet. Paddelflotten är snabb att blåsa upp och tar inte mycket plats i kajaken
  • Paddeln för att säkra din paddel
  • Vissla för att uppmärksamma vid vältning eller i dimma
  • Vattentät lampa / lägesbelysning med sugkopp. Signalljus för montering på kajakens akterdäck. Lyktan lyser vitt överst och har röda och gröna lampor för signalering av styrbord och babord när natron.
Mer information
SKUDeluxe sikkerhedspakke