Lazy Boys H-style Trolley

Kajakvagn med breda strandhjul för SitOnTop och fiskekajak

Specialpris 1 492,50 kr Ordinarie pris 1 942,50 kr
I lager

Lazy Boys H-style Trolley är en ny kajak från Lazy Boys. Liksom den populära Lazy boys-kanot och kajakvagnen är H-stilvagnen utrustad med breda uppblåsbara terränghjul så att den inte sjunker in när du transporterar din SItOnTop eller fiskekajak över mjuk sand.

Lazy Boys H-Style kajakvagn är lätt att montera på din kajak, eftersom den enkelt och enkelt ställs upp i kajakens bomhål i botten och håller sig på plats. Du behöver därför inte några sladdar eller remmar för att montera din kajakvagn på din kajak.

H-stil vagn består av 3 st. starka aluminiumrör anodiserade i färgen metallic Blue. Denna kajakvagn är därför väldigt lätt att ta isär och lagra i din kajak medan du är på resan.

H-Style-vagnen kan justeras i bredd så att armarna placeras där de passar bäst i just din kajak. Detta gör denna kajak lämplig för praktiskt taget alla SitOnTop och fasta kajakmodeller. De två gummipropparna på bärarmarna ser till att hålla kajaken på plats och samtidigt skydda din kajak från repor.

Lazy Boys H-Style kajak kan prestera på nästan vilken yta som helst. Mjuk sand, asfalt, stenar och grus är inget hinder för de uppblåsbara gummihjulen och det känns lätt och stort tyst att bli trött på din kajak.

Specifikationer:

Storlek: 2 enheter 46 cm. x 2 cm. x 1,7 cm. + 1 enhet 86,5 cm. x 2 cm. x 1,7 cm.

Material: anodiserat aluminium och gummi

Vikt: 5,5 kg.

Mer information
SKUA-LAZY-04