Kokatat Aries kajakvest - Slidstærk Vest Med Stor Lomme

Så lågt som 1 498,50 kr
I lager
Endast %1 kvar

Kokatat Aries kajakväst är en mycket slitstark och funktionell väst för dig som ror kajak. Västen är designad med bra utskärning i axlarna, vilket ger riktigt bra rörelsefrihet och de 4 justeringsremmarna i axlarna och sätena, säkerställer att västen hålls perfekt på plats. både vid rodd och när du är i vattnet. På baksidan är västen uppdelad i två sektioner, där den nedre delen är lite tunnare, vilket ger bekväm komfort när du lutar dig tillbaka mot kajakryggen.

Västens yta är gjord av extremt slitstarkt Cordura-tyg, vilket är praktiskt taget omöjligt att bära och därför är du säker på att din Kokatat Aries kommer att hålla i många år, även efter självräddningsövningar och lång tid i saltvatten, sol och sand.

Kokatat Aries är utrustad med en stor praktisk ficka med en stor dragkedja. Den stora öppningen för fickan gör det enkelt att ta sig till en mobiltelefon eller annat föremål som du vill ha till hands. Västen har också en hållare för en kniv på höger sida.

De flesta kajakvästar har en flytkraft på 50 newton, vilket är den minsta godkända flytkraften för flytvästar i EU, men Kokatat Aries har en flytkraft på minst 70 newton, vilket ger dig extra säkerhet när du är i vattnet.

Sammantaget är Kokatat Aries ett riktigt bra val för dig som letar efter en hållbar kajakväst av bästa kvalitet, som passar riktigt bra på kroppen och där priset säkerställer att du får mycket för dina pengar.

  • Slitstark denier Cordura yttertyg
  • Gaia PVC-fritt flytkraftsskum
  • Självdränerande ficka med stor dragkedja
  • Justerbar lågprofil design
  • Tunt bakstycke för bekväm komfort mot ryggstödet
  • Hållare för kniv
  • 4 remmar för justering av passform
Mer information
SKUKokatat Aries