Hobie Pro Angler 14 - 180 Drive

Hobie Pro Angler 14 med reversibel 180-pedal. Utställningsmodell 2018

Hobie har uppdaterat sina kajaker inom ett antal områden. De nya modellerna är snabbare och med ett mycket mer flexibelt säte.

Hobie har introducerat den nya Mirage Drive Glide-tekniken, som har kullager i alla rörliga delar och därmed är upp till 20% effektivare jämfört med den gamla Hobie-enheten.

Dessutom har Hobie Pro Angler 14 ett uppdaterat säte så att du sitter högre och inte blir blöt. Dessutom kan sätet enkelt tas bort och användas som strandstol på land.

Sist men inte minst har Pro Angler 14 utrustats med en lägre köl som gör kajaken mycket mer riktningsstabil. Skillnaden märks särskilt när du måste navigera i kajaken och samtidigt ha fisk på kroken.

Oavsett om du åker på vattnet dagar med vind och stor drift, eller en frostig morgon med klart vatten - oavsett om du flyger fisk eller golv - HOBIE PRO ANGLER 14 klarar alla uppgifter!

Skrovet är superstabilt och gör det enkelt att fiska stående. Hela kajaken är fylld med tankeväckande funktioner, från luckor till förvaring till hands, till ett lyxigt säte med otänkbara justeringsalternativ.

Se mycket mer om alla de nya funktionerna här:

http://www.hobiefishing.com/mirage/mirage-pro-angler-14/

SPECIFIKATION:

Längd: 417 cm.

Bredd: 97 cm

Vikt: 63 kg. (inkl. inkluderad utrustning)

 

Mer information
SKUHobie pro angler 14