Hobie Pro Angler 12 pedalkajak med180 drive

Den populära pedalkajaken från Hobie. Levereras med 180 pedaler med bakfunktion

Hobie Pro Angler 12 en pedaldriven kajak som är speciellt utrustad för kajakfiske. Hobie Pro Angler-serien är den blåhvalen av fiskekajaker och har kapacitet att ladda alla fiskespön, fiskelådor, redskap och utrustning du alls kan dra.

Hobie Pro Angler kan användas i alla fiskevatten runt om i världen och komforten gör att du kan spendera dagar i kajaken och inte göra annat än att fiska.

Hobie Pro Angler drivs av den speciella Hobie Mirage-enheten som består av 2 gummifenor som pressas från sida till sida i vattnet med pedalerna. Fenornas vinkel skjuter vattnet bakåt och därmed kajaken framåt och kan uppnå stor fasthet, även i vågor och motvind. Mirage-enheten kan användas helt i grunt vatten och kan justeras och anpassas för att passa alla persontyper. Hobie har introducerat den nya Mirage Drive Glide-tekniken, som har kullager i alla rörliga delar och därmed är upp till 20% effektivare jämfört med den gamla Hobie-enheten.

Med den senaste Hobie Mirage-enheten 180 har det nu också blivit möjligt att vrida fenorna så att Hobie-kajakerna nu också kan vända.

Pro Angler 12 är förmodligen den mest avancerade fiskekajaken på marknaden. De nya modellerna är snabbare och med ett mycket mer flexibelt säte som kan justeras och till och med demonteras och användas som stol på land när du behöver en paus eller läger.

Läs mer om Hobie Mirage Drive

Dessutom har Hobie Pro Angler 12 en uppdaterad plats så att du sitter högre och inte blir blöt. Dessutom kan sätet enkelt tas bort och användas som strandstol på land.

 

Sist men inte minst har Pro Angler 12 utrustats med en lägre köl som gör kajaken mycket mer riktningsstabil. Skillnaden märks särskilt när du måste navigera i kajaken och samtidigt ha fisk på kroken.

Oavsett om du åker på vattnet dagar med vind och stor drift, eller en frostig morgon med klart vatten - oavsett om du flyger fisk eller golv - HOBIE PRO ANGLER 12 klarar alla uppgifter!

Skrovet är superstabilt och gör det enkelt att fiska stående. Hela kajaken är fylld med tankeväckande funktioner, från luckor till förvaring till hands, till ett lyxigt säte med otänkbara justeringsalternativ.

◾ Lowrance® Ready

◾ Dubbel styrning
◾ Utbytbar monteringsplatta
"8" Twist and Seal-lucka
◾ Segelmontering
◾ förberedd för Anchor Trolley-systemet
◾ MirageDrive med ST Turbo Finder
◾ Vantage ST-säte
Lum Boa® System ländryggsstöd
◾ Bärhandtag fram och bak
◾ Horisontell stånghållare för 4 stavar
◾ Stor frontlucka med avtagbart elastiskt foder
◾ Stor lucka med vridbart tacklingshanteringssystem
Förberedd för Livewells vattensystem
◾ Roder System
◾ Växellåda under sätet
◾ inbäddade stånghållare
◾ Finder med lyft- / sänksystem
◾ 2 st. växellåda
◾ 2 H-Rail stånghållare
◾ 1 H-Rail kopphållare

SPECIFIKATION:

  • Längd: 366 cm.
  • Bredd: 91 cm
  • Vikt: 59 kg. (inkl. inkluderad utrustning)

Mer information
SKUHobie pa 12 180