Galaxy WildCat Fiskekajak med flipperdrev

High Perfomance fiskekajak med flipperdrev. Stabil och lätt att hantera.

 
 
 
 
 
Så lågt som 22 492,50 kr
I lager
Endast %1 kvar
Forudbestilling (placeres under lagerstatus) Start juni 2024. Køb nu og SPAR!

Galaxy Wildcat

Galaxy WildCat är en högpresterande, bekväm och stabil fiskekajak från Galaxy Kayaks. WildCat är en mycket pålitlig och robust kajak som lätt kan användas av både nybörjare och mer erfarna kajakfiskare.

Galaxy WildCat har den perfekta kombinationen av stabilitet, egenskaper och komfort vilket gör den till en av de mest attraktiva fiskekajakerna på marknaden. WildCat är utrustad med en pedaldrift som möjliggör framdrift med benen. På så sätt kan du glida lätt över vattnet med båda händerna fria att fiska samtidigt.

WildCat är utrustad med ett rodersystem som ger optimala möjligheter att styra kajaken med hjälp av en liten styrskena som sitter på sidan av kajaken. På så sätt kan du enkelt navigera exakt i din jakt på fisken och hålla kajaken stabil på kurs när du rör dig ut på öppet vatten, så att du inte upplever drift på grund av vind eller vågor.

När du fiskar från en kajak spenderar du ofta många timmar på vattnet. Därför är komfort och ergonomi något du bör vara särskilt uppmärksam på när du väljer en fiskekajak. Galaxy WildCat är utrustad med en högkvalitativ sittbrunn som ger mjuk sittkomfort och är skonsam mot ryggen. Ryggstödet kan justeras i vinkeln så att du kan justera sittbrunnen steglöst efter behov medan du är på vattnet.

Galaxy WildCat är designad med en bred akterdel vilket gör den till en mycket stabil fiskekajak. Kajaken är också designad med en relativt låg profil och en strömlinjeformad förstäv. Detta ger kajaken en utmärkt framdrift och gör den mycket smidig och lättmanövrerad på vattnet. Den låga profilen minimerar vindens påverkan på kajaken.

Levereras förberedd för fiske!

WildCat levereras med 2 inbyggda spöhållare samt 2 st Railblaza StarPort och 2 st Railblaza spöhållare. På så sätt får du en komplett och flexibel uppsättning som du kan använda för alla typer av fiske, med möjlighet att utöka med massor av annan utrustning från Railblaza.

WildCat levereras med en Galaxy Ultraline pedaldrift så att framdriften sker genom att trampa med benen. Detta ger en lätt och snabb sätt att förflytta sig på vattnet samtidigt som du har båda händerna fria att hantera dina fiskespön, fiskfinder och annan utrustning du har monterat på kajaken.

WildCat är förberedd för montering av fiskfinder. Under kajakens botten hittar du en inbyggd plats för din transducer där det är förberett för att du ska kunna montera transducern direkt. Transducern har därmed kontakt med vattnet samtidigt som den är väl skyddad av en platta. Det är förberett för att du ska kunna dra kablar direkt från transducern och upp till skärmen i sittbrunnen. Enkelt och smidigt.

Säkerhet är viktigt!

Säkerhet har alltid högsta prioritet när man ger sig ut på vattnet. Detta gäller för alla fartyg. Galaxy WildCat är utrustad med en lina runt hela skrovet. Det fungerar både som ett rep om du behöver klättra upp i kajaken från vattnet och som synlighet för andra på vattnet. De små däckbeslagen på kajaken är i tydligt orange färg och det finns möjlighet att byta ut färgen på linan.

Massor av förvaringsutrymme!

När du ger dig ut på tur med din WildCat behöver du ofta ta med dig utrustning. Den här kajaken är designad med ett stort förvaringsutrymme med vattentät lucka framtill. Här kan du förvara extra kläder eller utrustning för en övernattning.

Baktill på kajaken hittar du ett stort bagageutrymme med elastiska band. Här kan du förvara vattentäta påsar, utrustningslådor eller andra saker som du vill kunna nå medan du sitter säkert i sittbrunnen.

Hantering.

WildCat har monterat hela 5 bärhandtag runt skrovet. Detta gör att lastningen av kajaken på bilen samt transport till och från vattnet blir lätt och enkelt. Med sina mått på 375 x 89 x 35,5 cm och en vikt på 38 kg är WildCat lätt att hantera jämfört med sin storlek, och det är en av de viktigaste faktorerna för att du ska använda din fiskekajak.

Stabil och pålitlig fiskekajak med pedaldrift Passar både nybörjare och erfarna kajakfiskare Robust och slitstark skrovkonstruktion Galaxy Ultraline pedaldrift med kedja 2 spöhållare och Railblaza-utrustning för alla typer av fiske Rorsystem för enkel navigering på vattnet Bra stabilitet och komfort för en lång dag på vattnet 6 skenor i skrovet för montering av utrustning Maximal lastkapacitet: 180 kg 3 års garanti

Specifikationer:

Längd: 375 cm Bredd: 89 cm Höjd: 35,5 cm Vikt: 38 kg Maximal lastkapacitet: 180 kg Rekommenderad maximal personvikt: 120 kg

Mer information
Forudbestilling (placeres under lagerstatus)Start juni 2024. Køb nu og SPAR!
SKUKP-KR26