Galaxy Voyager Sæde - Højt luksussæde til SitOnTop kajak

Hög lyxstol för montering i Sit On Top kajak

1 198,50 kr
I lager

Galaxy Voyager-säte är ett bekvämt, flexibelt och starkt säte för fiskekajaker. En resesäte har alla funktioner du behöver för att kunna sitta bekvämt och tillbringa många timmar med att fiska i din kajak. Rätt säte i kajaken kan ofta göra stor skillnad i en bra eller mindre bra kajakupplevelse.

Voyager-sätet ger inte bara extra komfort och flexibilitet utan också möjligheten att sitta högre i kajaken, vilket ger dig bättre rörelsefrihet och bättre sikt och överblick. Sätet är upphöjt över botten av kajaken, vilket innebär att du sitter betydligt torrare och helt fri från vatten som kan komma in i kajaken. Om det finns större vågor kan dessa spola över kajaksidan och ligga på sidoutrymmet. Vatten kan också droppa från paddeln, som kan samlas i kajaken och med detta höga säte kan du enkelt tömma ut vattnet via bottenpluggarna och samtidigt hålla dig torr.

Sätet är tillverkat i starkt lätt aluminium och ett speciellt tyg avsedd för utomhussporter, vilket ger en produkt i supergod kvalitet och som kan hålla i många år. Tyget är mycket starkt och är tåligt mot slitage och solens UV-påverkan och därför det perfekta materialet för en plats i din fiskekajak.

Den rostfria aluminiumramen i sätet har två anpassade ben som vilar i kajakens botten i sittbrunnen, samt en hängare som vilar i ett speciellt spår på toppen av sittbrunnen. Sätet är fäst i kajaken med de starka remmarna i sätet och monterade D-ringar på kajaken. Galaxy Voyager-säte är standard i Galaxy Marlin-kajaken, men kan också monteras på Galaxy Alboran-kajaken med hjälp av den inbäddade rännan för montering av motorfästen.

  • Förbättra utsikten och översikten
  • Höjer dig över kajakens botten så att du blir av med någon. vatten i kajaken
  • Kraftik lätt aluminiumram
  • Standard i kajakerna Galaxy Marlin och Galaxy Alboran Vista
  • Kraftigt tyg i väderbeständig kvalitet för utomhussporter.

Specifikationer:

Bredd: 55 cm.

Höjd: 50 cm.

Djup: 54 cm.

Mer information
SKUA09C