DEMO SÆT Galaxy Supernova Pro Angler Sæt

Komplett erbjudande om paket med fisk kajak med pedaler. Fisk som professionell.

26 619,84 SEK

17 994,00 SEK

Availability: Slut i lager

Beskrivelse

Detaljer

Galaxy supernova pedalkajak

 

Galaxy Supernova är den bästa modellen i fisk kajak från Galaxy kajaker. Här får du en hel del på allt du behöver för att fiska som en professionell kajakfiskare.

paketinnehåll (se länkar för fullständig beskrivning):

1 st. Galaxy Supernova Pedel KAYAK

1 st. Galaxy Pro Angler Kayakvest

1 st. Lowrance Hook2 4x fisk hittar

1 st. 7,4 Ah. Powerfit Batteri

1 st. RailBlaza Swing Arm

2 st. Railblaza Miniport monterar

2 st. RailBlaza Root Holder II Rodhållare

1 st. C-tug kajakvagn

 

Galaxy Supernova Pedalkajak

Galaxy Supernova Pedal Kayak är en toppkalf kajak för den seriösa fiskaren som vill ha en bra och stabil fisk kajak med pedaler för jakten på den stora fångsten. Eller till dig som vill växa motioncykel på ett helt nytt och roligt sätt.

Galaxy Supernova övervakar stabil och är också en rolig kajak för din stuga, eller på campingplatsen.

Galaxy Supernova Fish Kayak har inbyggd Galaxy Cyclone Pedal-enhet som primär framdrivning. Pedalenheten är propellen så att kajaken kan segla både framåt och bakåt, vilket också går att hålla kajaken tyst på ett fast läge om det finns vind eller vågor - en stor fördel när du är bara över en stall av fisk. Cyclone Pedal Drive har god acceleration och snabbt tar upp kajaken.

Galaxy Supernova är en relativt stor fiskbox med pedaler och det mäter 397,5 cm. i längd och 85,5 cm. i bredd och 48 cm. i längd. Med en fiskkajak i den här storleken uppnår du två stora fördelar: Riktigt bra stabilitet och säkerhet för att inte toppla, samt en högre hastighet och bra marshastighet.

KAYAK är utformad för att användas på helt öppet vatten både sommar och vinter, även om det finns bälg och utmanande väder. Dessutom kan den också användas för fiske på sjön eller i. Fläskbredden gör det också möjligt att stiga i kajaken och fisken som står om du föredrar.

KAYAK är avsedd för allvarligt fiske och är redan utrustad med många fördelar som gör kajakfiske mycket enklare. Det finns monterade 6 skenor på kajaken, 2 kort på framsidan, 2 lång i mitten och 2 kort baksida. Med dessa skenor kan du enkelt montera massor av fiskeutrustning på din kajak. Rodhållare, fiskfynd,   Kamerahållare ,   Synlighetskit og meget mere. Det enda du behöver är lämplig   Railblaza Mountings .

Lätt att lära av din Galaxy Supernova Fish Kayak, som den har inbyggda stagnets på varje sida. Eftersom det är en stor kajak, håller den en bra jämn hastighet och betet hålls i perfekt läge i vattnet.

i en fisk kajak är lagringsutrymmet väldigt viktigt, och Galaxy Supernova har gott om det. KAYAK har en stor lucka i bågen och det stora lagringsutrymmet på baksidan av kajaken för att lagra större saker som du kommer att ta med på resan. Båda popup-områdena är säkrade med kraftfulla elastiska band som håller kläckning och ditt växel säkert på plats. Bind av kajaken är också förberedd för montering av A   Galaxy Storage Box, där du kan lagra din fångst eller utrustning du vill ha Att ta med landet om du stannar längs vägen.

När du måste transportera en stor kajak är det viktigt med god och kraftfull bärare för transport till och från vattnet. Galaxy Supernova är utrustad med inbäddat bärhandtag på framsidan och i bågen. Dessutom finns det två bärhandtag i varje sida, så du kan enkelt lyfta kajaken med ett bra och solidt tak.

Säkerhet är den första prioriteten när det gäller kajak och om att flytta på vattnet. Precis som på de flesta andra Galaxy kajaker är Galaxy Supernova utrustad med en säkerhetslinje som är fixerad hela vägen runt skrovet. Detta säkrar dig ett bra och solidt tak i kajaken om du borde vara olycklig att falla i vattnet, eller om du vill simma eller dyka från kajak och göra det enkelt att hoppa ombord igen.

Galaxy Supernova tillhandahålls inklusive den vanliga 3 års garanti på både KAYAK och det levererade Vista Supernova lyxstol. Galaxy Supernova har också original CA-godkännande, vilket är din garanti för kvalitet, draghållfasthet och tillförlitlighet när du flyttar på vattnet. Dessutom är en 2-delad paddla också standard i kajaken, så du är säker på att kunna komma i land om pedalenheten ska komma ur drift.

Galaxy Supernova Pedal kajak levereras inklusive följande utrustning:

  • givare montering för fiskfinnare:   monteringen är belägen längst ner på kajaken så att den har direkt kontakt med vattnet . Detta ger dig en säker plats för dina givare så det är väl skyddat från stroke och jordning. Från monteringsplatsen kan du enkelt dra kablar upp till din fisk hittar skärm så att hela lösningen runt fisk finner i kajak fungerar som helhet utan att behöva köpa extra utrustning.
  • 6 Shine montering:   2 i framsidan, 2 på sidorna och 2 bakre, för montering av Railblaza montering för utrustning
  • 1 Rigorös på sidan av kajaken : För enkel kontroll av roret och manövrering av kajaken

 

 • 1 Vista Supernova Luxury Seat : För bästa komfort och högt läge i kajaken för optimal vy. Sätet är monterat på järnvägssystemet så att du kan justera platsen och anpassa din benlängd till pedalsystemet.
  • 1 stort öppet förråd:   Ligger på baksidan av kajaken för enkel åtkomst till ditt redskap eller lagring av din fångst . Eventuellt. För montering av galaxförvaringslåda
  • 1 Stor lagringslucka:   Ligger starter i kajaken för att lagra större föremål på resan. Luckan är lätt stängd med de kraftfulla elastiska banden.
  • 11 Bilider:   Hål ligger runt kajaken och gör det enkelt att tömma kajaken för vatten som måste ackumuleras under resan. Hålen är stängda med kraftfulla gummiproppar som är lätta och öppna och nära efter behov.
  • 1 Pagasy Holder:   För att lagra din paddla på sidan av kajaken när den inte används.
  • Embedded bärare framför och båge:   för enkel tranport av kajaken till och från vattnet
  • 2 Monterat bärhandtag i sidorna:   För enkel transport av kajaken till och från vattnet < / li>
  • 1 länspark : För tömning av kondens som samlas inuti kajakens skrov

 

1 Galaxy Cyclone Pedal Drive : med utbyte 1: 10,5. Denna pedaldrift är utformad speciellt för Galaxy Supernova. Pedaldriften är monterad på framsidan av cockpiten och gör det möjligt att lyfta upp och vila den inuti kajaken när den inte används. Hålet för pedalenheten är lätt att stängd med motsvarande lock och om du vill ta bort enheten helt från kajaken, görs det enkelt genom att lossa 2 klicklås.

cyklonpedaldrift:

Exchange: 1: 10.5

Propellerstorlek: 29,8 cm.

vevstorlek: 16,5 cm.

Material: Salinresistent aluminium

Vikt: 7,5 kg.

Höjd: 77 cm. (utan pedaler), 87,2 cm. (med pedaler)

Bredd: 37,4 cm.

Specifikationer:

KAYAK storlek: Längd: 397,5 cm. Bredd: 85,5 cm. Höjd: 48 cm.

Vikt: 36 kg.

Skrifttjocklek: 5 mm.

Frontluckor: 68.5 x 56 x 8,7 cm.

AFT-förvaringsrum: 31,4 x 21,3 x 18,9 cm.

Rudder storlek: 297 x 215 x 49 mm.

Rekommenderad max belastning: 200 kg. (Kan bära upp till 250 kg., Men accelerationen är reducerad och vatten kan pressas upp genom pedalhålet)