Galaxy Kayaks Pro Angler kajak vest

Simning med Netry som är särskilt anpassning av fisk kajak och sitontop kajak
834,00 SEK

I lager

* Obligatoriska fält

Beskrivelse

Detaljer

Galaxy Kayaks Pro ilska Ett badprov som är särskilt utformat för kajakfiske och för användning i Sitontop kajaker. Det speciella nätverket gör att det flytbara materialet sitter på axeln och DIU, vilket medför säte i din kajak bättre.  

Pro Angler Kayakvest fyller med fickor, monteringslösningar för kniv, fångenskap och mycket annat redskap som du kan behöva när du fiskar eller bara är på en resa. Galaxy Pro Angler Swimming är också en riktigt bra säker lösning att använda för att wading fiske, du kommer att hålla dig om du borde vara olycklig att falla.

Pro Angler Väst har en otroligt bra passform. Västet samlas in av två delar som hålls ihop med långa justerbara band. Därför kan du justera och justera väst exakt till din kroppsbyggnad helt enkelt genom att buckla eller lossa banden. Det betyder också att Galaxy Pro slutar simning är en storlek och kan justeras från storlek och upp till storlek XXL.

Säkerhet har högsta prioritet när du flyttar på vattnet. Därför tillverkar denna kajakväst i klar orange färg så att du kan ses av andra både på mycket långt avstånd. Både under dagen och när synlighet är dålig.  

Första sidan i väst är utrustad med totalt 3 självständiga fickor. Det finns 2 stora fickor längst ner i väst för att passa små växellådor, mobiltelefon eller annan utrustning som du behöver till hands. På toppen av västsidorna kan en mindre ficka som kan användas för nyckel- eller fiskhakar.  

På toppen av väster finns det också en hållare för "kajakkniv", och en välsamling precis ovanför att säkerställt av din kniv hålls alltid perfekt på plats och är till hands när du behöver det.  

Denna kajak väster är också utrustad med en säkerhetslinje med karabinhage, så du kan säkra dina saker så att de inte strömmar bort eller sjunker om du är olycklig att förlora dem.

På baksidan av väst finns en ring för montering av fångenskap, liksom ett band där du kan montera signalljus.

  • synlig orange färg.
  • net tillbaka med högt placerat flödesmaterial
  • 2 stora fickor
  • 1 liten ficka
  • Hållare för kniv
  • säkringslinje
  • innehavare för att fånga netto
  • hållare för signalljus.