Galaxy Fuego SitOnTop Kajak

SitOnTop kajak inkl. Sits och paddel.

Så lågt som 5 100,00 kr
I lager
Endast %1 kvar

Galaxy Fuego är en mycket stabil och bekväm fritidskajak. Dess skarpa vinklar, bredd och stora köldimension ger dig imponerande stabilitet. Denna kajak är perfekt för roligt till sjöss i lugna till något hårdare förhållanden och är perfekt för nybörjare. Fuego har ett centralt lagringsutrymme där du kan lagra de saker du vill ha till hands. Vi har utformat Fuego med ett enda förvaringsutrymme för att ge bättre utrymme för benen, så det är en perfekt kajak även för dem med längre ben. Eftersom detta är vår minsta kajak är det förvånansvärt enkelt att förvara och transportera! Om du bor i staden eller i ett mindre hus är det inte längre ett problem att äga denna kajak. Den kan också transporteras i en stor bil, vilket gör att takräcket blir överflödigt. Liksom andra Galaxy-kajaker är Fuego CE-certifierad och fullt utrustad med en sittplats och en paddel, så du behöver bara en flytväst och du är redo för din nästa resa med upplevelser! Funktioner och utrustning:

1 centralt beläget förråd

1 vattentät väska : placerad i förvaringsluckan. Observera att vi rekommenderar att du lagrar ömtåliga föremål, till exempel mobiltelefoner, i särskilda vattentäta behållare. Eftersom fukt och kondens fortfarande kan bildas i en vattentät påse.

4 dräneringspunkter : ligger runt kajaken, så du kan välja var vattnet ska tömmas och samtidigt hålla andra områden torra.

4 avtappningspluggar : tillverkade av kvalitetsgummi. Ta upp när du vill tömma kajaken för vatten och lägg i den för att förhindra att vattnet tränger in underifrån.

1 x fram- och akterhandtag : för enkel transport av din kajak

2 x sidohandtag : för enkel transport av din kajak

2 paddelhållare: så att du säkert kan förvara din paddel när den inte används

2 monterade fotpedaler : för bekvämt läge under paddling.

8 D-ringar: så att du enkelt kan fästa saker som säten och paddel

1 avtappningsplugg : så att du efter behov kan tömma skrovet för vatten.

1 stort bagageutrymme i aktern: utrustad med resår, det är lätt att bära bagage i detta fack.

1 Deluxe-säte: ger komfort medan du paddlar

1 tvådelad paddel : gjord av kvalitetsaluminium som gör den lätt och hållbar i alla slags väder. Padden kan snabbt sättas ihop eller tas isär för förvaring

Specifikationer:

Längd: 270 cm, bredd: 79 cm, höjd: 40 cm

Vikt: 18 kg - max lastkapacitet: 150 kg

Rekommenderad max. vikt: 75 kg.

Mer information
SKUGalaxy Fuego NY03