Galaxy Explorer Vest

Ert West till KAYAK eller SUP, där säkerhet och synlighet är i fokus. Lev upp till den danska sjöfartsmyndighetens rekommendationer.

Så lågt som 742,50 kr
I lager
Endast %1 kvar

Galaxy Explorer swimest är tillverkad med säkerhet och kvalitet som fokus. Denna väst är i synlig orange färg och med reflexer både framför och baksidan av väst. Det är också gjort med att höja i Fastkum och Galaxy Explorer väst därmed 100% fram till den danska sjöfartsmyndighetens rekommendationer på en säker väst.  

När du är på vattnet i kajak, kanot eller på sup-kortet, är ett bra och pålitligt badtest den viktigaste säkerhetsutrustningen. Galaxy Explorer är tillverkad i starkt material och har den bästa sikten på vattnet, eftersom denna simma väst är både i klar orange färg, och har sysreflexer på fram och bak. Således kan du alltid ses, både under dagen och på natten. Detta hjälper till att främja allas säkerhet till sjöss.

Galaxy Explorer swimst är gjord av kraftig nylon, vilket ger hög nötningsbeständighet. Västet förbättras ytterligare med 2 sytremmar som håller ihop på tyget och förhindrar att det spricker när du gör självreducering i kajak, eller kryper upp till sup-kortet.

Explorer Väst har en riktigt bra passform med djupa nedskärningar i ärmarna, vars ger riktigt bra kablar. Västet är också välskött på plats med ett brett kardborreband som du kan spänna efter önskemål. Västet är stängd i sidan med en kort dragkedja. När dragkedjan är i sidan av väst, sitter den väl skyddad och hänger inte fast i band eller sladdar på kajaken, eller är repad längs din sup-kort. Med den här dragkedjan är det också förhindrat från sant och annan smuts kan sitta i blixtlåset och göra det svårt att öppna och stänga.

Galaxy EXOPlorer swimest levereras också med en nätficka på magen, som öppnas och stängs med kardborreband. Här kan du lagra din moarbile-telefon så det är lättillgängligt om du vill ta bilder på resan, eller behöver ringa hem.

flytmaterialet är gjord i fast skum. Detta ger den bästa flytkärnan och minst absorberande vatten i väst. Detta minskar luktsjukhus från havsvatten som kan sätta i väst efter användning.

Sammantaget är Explorer swimest ett riktigt bra och väldigt förnuftigt val för dig där ror kajak, supboard eller annan aktivitet på vattnet.

  • synlig ornefärg och med tillflykt till bästa synlighet på vattnet.
  • bra passform med skyddad dragkedja och breda kardborreband om livet
  • Ficka på mage för mobiltelefon
  • kraftfull och hållbar kvalitet.

 

Mer information
SKUGKA-LZ-PFD