Galaxy Explora Basic kajak

FSK KAYAK med flippers och gott om utrustning.

Så lågt som 6 742,50 kr Ordinarie pris 11 242,50 kr
I lager
Endast %1 kvar

Galaxy Explora Pedal kajak

Upplev ett helt nytt sätt att använda kajak, med Galaxy Explora Flipperkajak. Explora är den första sammanfattande fritids- och fiskkajak med flippers från Galaxy kajaker. Galaxy Axplora är en super allround kajak med en smidig design så att du kan segla snabbt och längre. Tillsammans med kajakens längd på 325 cm. Och betoning på endast 26 kg, det har aldrig varit lättare att komma på vattnet i en flipper kajak.

 

flipper-enhet med stor effekt

Galaxy Explora är den första kajaken från Galaxy kajaker där smidighet och komfort, liksom höghastigheten från Ultraline Flipper-enhet, ger alla möjligheter för både kajakfiskaren, eller till dig som bara vill träna på ett nytt sätt . Exploraa Flipper Kayak är ett mycket effektivt sätt att träna när kaloriförbränningen är mycket hög, på grund av stegfunktionen i flippers-enheten. Du kan därför träna ben, bollar och ryggar, samtidigt som man får nya feta upplevelser. Detta gör Galaxy Explora för den ultimata sportkajaken.

Galaxy Explora är konvertibel med Railblaza-utrustning så att du snabbt kan montera stavhållaren och bygga din kajak för en snabb och flexibel fiskeboxak.

Kajaken är mycket mångsidig och kan använda för att utforska ditt lokala område från vattensidan eller ta på taket på bilen och utforska nya områden och alla dagliga erfarenheter.

Explora har gott om lagringsutrymme i kajaken, så det finns riktigt bra möjligheter att ta med ditt redskap och montera extrautrustning på kajaken utan att behöva borra hål i skrovet. På framsidan har kajaken en oval gummidecknad och en förvaringspåse i skrovet. Denna lucka ger dig också tillgång till skrovet. I mitten har Explora en stor kvadratlucka för att lagra det redskap du vill ha rätt till hands. Denna lucka far en sluten inbäddad låda med prop i mitten. Genom att ta bort proppen kan du stänga vatten i lådan och använda den som Livewell (DAM) för Bait Fish eller ditt redskap.

Precis som på de större kajakerna har Exploraa gott om lagringsutrymme i "bagage". Rummet är utrustat med elastik och monteringsbeslag så att du enkelt kan montera och lagra större föremål.

Den senaste kajaken med Flipper-enhet från Galaxy kajaker.

levererad inkl.:

  • 1 st. Galaxy Ultraline Flipper Drive
  • 1 st. Höjdsäte med 3 inställningar
  • 1 st. Galaxy Delemable Aluminium Pagaj
  • 1 st. RailBlaza Starport Montage
  • 1 st. RailBlaza Root Holder II

Alltid 3 års garanti på kajaker från Galaxy kajaker.

Specifikationer:

Längd: 325 cm.

Bredd: 86 cm.

Höjd: 40 cm.

Vikt: 26 kg. (Utan kör och säte)

Max lastkapacitet: 140 kg.

Rekommenderad Max Worldweight: 110 kg.

Mer information
SKUNy12-1