Galaxy Duffel Bag med skulderstrop 100L

Vattentät 100 L. Sportväska för kajakpaddling och fritid
Price From: 838,80 SEK

I lager

* Obligatoriska fält

Beskrivelse

Detaljer

Galaxy Duffel väska är en fantastisk slitstark och vattentät sportväska som perfekt för praktiskt taget alla sportaktiviteter och kan också användas som däckväska på din kajak.

Galaxy Duffel bakom sportväska är gjord i mycket hållbar PVC och är bra och praktisk lösning för att transportera torra eller våta kläder. Denna väska kan användas som vattentät ryggsäck så att du kan få den på ryggen när du cyklar. Detta undviker att ditt träningsbrus är blöt av regn när du anländer. När du avslutar din sportaktivitet kan du enkelt lagra våta kläder eller incenter i din väska utan att bli blöt.  

Väskan är utrustad med en full fyra bärare, 1 i varje sida och 1 i varje ände. Dessutom finns det en axelrem så att du enkelt kan bära din väska, medan du har hands gratis. Galaxy Duffel väska har också extra klämremmar i sidan, så du kan drabbas av väskan fast på däcken på din kajak, bagagehållaren på din cykel eller på baksidan av din motorcykel. Med andra ord, oavsett när du behöver vattentät kvalitetssäkring av dina kläder eller andra, kan du alltid använda Galaxy Duffel bakom.

Väskan har en kapacitet på 100 liter, vilket gör den till en av de största sportpåsarna av denna typ. Du har därför gott om utrymme för sportkläder eller kajakutrustning för dig själv och andra. Om du vill använda Galaxy Duffel bakom som vattentät resväska är 100 liter mycket bekväma eftersom det finns utrymme för kläder i en hel vecka, liksom påsen kan tas som ett handbagage.

  • 100 liter kapacitet
  • Tillverkad i 100% vattentät och hållbar PVC
  • 4 bärhandtag
  • 1 axelrem
  • 4 spänningsrem
  • nätpåse på insidan

Mål: 60 x 30 x 25 cm.