Galaxy Delphin Havkajakpakke

Komplett kajaketter med kajak, paddla, västra och sprutdäck. Mycket trevlig och elegant kvalitetskedja med roder och fin. Stabil och välklassig också mindre vågor.

11 244,38 kr Ordinarie pris 14 992,50 kr
Anpassa Galaxy Delphin Havkajakpakke
Spray deck i kraftig PVC-Sort-M (80-93 cm. cockpit)   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Galaxy Delphin Havkajak pakke tilbud
Galaxy Delphin Havkajakpakke

I lager

11 244,38 kr

Översikt

  Galaxy Delphin Sea Kayak Package

  Galaxy Delphin Sea Kayak-paketet är allt du behöver för att njuta av de bästa resorna i ett bra havs kajak. KAYAK är stabil och välclassig, tack vare den nya och innovativa skrovdesignen. Kajak är också utrustad med Rorssystem och fin, så du kan välja hur du vill manövrera din kajak. KAYAK är utrustat med justerbart säte och bud på den bästa komforten på marknaden.

  Den här uppsättningen innehåller (klicka på den fullständiga produktbeskrivningen)

  1 st. Galaxy Delphin Sea KAYAK med roder och fin

  • Längd 505 cm.
  • Bredd 57 cm.
  • Rekommenderad personlig storlek 160 - 205 cm. 55 - 115 kg.

  1 st. Galaxy Explorer Kayakvest

  1 st. Spraytäck

  1 st. Galaxy kajaker Delar Aluminium Paga 210-220 cm .

   

  Galaxy Delphin är det senaste havet kajak från Galaxy kajaker. Galaxy Delphin är en otroligt smidig och Letroet Sea Kayaking, där den speciella Bunddesign ger en solid stabilitet och gör kajaken snabb och ger dig full kontroll över kajaken.

  Galaxy Delphin är utformad som en allround kajak, som kan användas både på stugan för hyguet, men där det också finns gott om plats för paketet om Du vill ta boende på resan. KAYAK har en mycket slang-design som gör det väldigt lätt att lugna, även för helt nybörjare, och kajakens botten är också relativt platt och måttlig sprickcykel och relativt mycket hopp (bananform). Detta gör kajaken mycket stabil och seaworthy i alla slags väder och gör det enkelt att hålla balansen, både på lägenheten, men också i oroligt vatten. Du har sålunda goda möjligheter med kajak på längre sikt om du vill förbättra och utöka dina kajakfärdigheter.

  Det finns stor vikt vid komfort och ergonomi i cockpitens inredning, eftersom justerbara möjligheter och och bra sittkvalitet, är ofta absolut avgörande för om du använder hans kajak. Kajaks cockpitöppning är relativt långt, vilket gör och lämnar kajaken lätt och snabbt. Sätet i kajak är vadderat med skum, så du sitter bekvämt och kan stanna i kajaken i många timmar. Ryggstödet i kajaken är utformad i plast, med en mjuk vaddering. Ryggstödet kan också enkelt justeras i höjd, så du har möjlighet att både högt och lågt stöd, vilket är en funktion som du ofta kan titta på helt exklusiva kajaker.

   

  Specifikationer:

  Längd: 505 cm.

  Bredd: 57 cm.

  Höjd: 40 cm.

  Vikt: 26 kg.

  max belastning: 190 kg.

  Rekommenderad person Vikt: 55 - 115 kg.

   

  Mer information
  SKUDelphin single kajakpakke