Galaxy Alboran HV9 Vista fiskekajak

Topputrustade fiske kajak med massor av utrustning. Perfekt fisk kajak för dig som vill ha kvalitet och utrustad i ordning.

10 793,25 kr Ordinarie pris 11 992,50 kr
Anpassa Galaxy Alboran HV9 Vista fiskekajak
RAILBLAZA Rod Holder II Stangholder   + 0,00 kr
Galaxy Alboran HV9 Basic Sit On Top Kajak-Silver Black   + 0,00 kr
Galaxy Vista sæde - Kajaksæde til Sit On Top Kajak   + 0,00 kr
Beslag med ankerfortøjning. Sæt med 2 stk.   + 0,00 kr

* Obligatoriska fält

Din anpassning
Galaxy Alboran HV9 Vista fiskekajak
Galaxy Alboran HV9 Vista fiskekajak

I lager

10 793,25 kr

Översikt

  Galaxy Alboran HV9 Fiskkayaking

  Galaxy Alboran HV9 Fish Kayak, är byggd på den ursprungliga Alboran HV9, men har stånghållare och monterare, vilket gör det till en av de absolut bästa fiskkajakerna på marknaden.  

  I Galaxy Alboran HV9 Fish Kayak får du följande extrautrustning, givetvis med all utrustning som också är tillgänglig i den grundläggande modellen.

  Galaxy Alboran Hv9 Grundläggande sitter på toppen KAYAK är den senaste Sitontop kajak från Galaxy kajaker. KAYAK är utformad som en stabil och robust kajak, som både kan användas som standard kajak för hyguett, men också expanderas till fisk kajak, men allt i utrustning och till och med en elektrisk motor.

  Alboran HV9 är 409 cm. Långt, vilket ger det en riktigt bra och smidig glidning i vattnet och gör det väldigt stabilt, även under hårda vindförhållanden. Detta är din säkerhet när du seglar ut, antingen för mysighet och avkoppling, eller att fiska.

  Den nya Alboran HV9 har en hel 3 lagringsluckor. I bågen finns ett ovalt gummitäcke som ger tillgång till skrovet. Här kan du stew större föremål som tält och boende i skrovet, eller lagra mindre lösa föremål i den lilla väskan som ligger strax under locket. I den främre delen av cockpiten finns en lång äggstuga, med tätt passande lock. Där kan du lagra drycker för resan, eller du kan installera ett batteri för din fishfinder om du vill jaga fisken. Från de ovala BOS är det direktpass till det inbyggda monteringsutrymmet för omvandlaren för din Fishfinder, som kan monteras längst ner på kajaken. På toppen av locket finns det utrymme för monteringsutrustning från Railblaza   vilket ger din möjlighet För att montera COP-hållaren, mobilhållaren eller andra lösningar, från Railblazas stort urval . Höger framför sätet är nu inbyggd är stor kvadratisk förvaringslåda med lock. Här har du möjlighet att lagra växel och utrustning som du vill ha enkel åtkomst till och måste ha i handen på din kajakklocka.

  Bakom sätet i kajaken finns ett stort förvaringsutrymme med elastik. Här kan du lagra dina kajak, väskor eller andra större saker som det inte finns något utrymme för i luckorna. Med den tillhörande enheten av elastiken hålls din utrustning bra och säker på plats på resan. Du har också möjlighet att montera galaxförvaringslåda bakom kajaken om du vill ha torrlagring av din utrustning.

  Säkerhet och synlighet är viktigt när du flyttar på vattnet. Därför är Galaxy Alboran HV9 utrustad med säkerhetslinjer hela vägen utanför kajaken. Detta säkerställer att du kan hålla en bra affär i kajaken och lätt att komma tillbaka i kajaken om du skulle vara olycklig att capsize eller om du applicerar kajaken att simma från. Totalt ingår 3 skillnader. 1 vit, 1 svart och 1 orange. Således kan du ersätta linjerna och ge din kajak design och uttryck som du vill.

  Alboran HV9 är utrustad med ett rorssystem som gör kajaken lätt att styra och manövrera, både på platt och oroligt vatten. Rudden är gjord i mycket hårdt aluminium och kan tåla stroke och slitage om du slår en sten eller sandbotten. Röret styrs enkelt med fötterna i det justerbara pedalsystemet. Pedalerna kan dras fram och tillbaka och anpassas till storleken på personens benlängd. Galaxy Alboran HV9 är också utformad med markerad häck och köl. Detta ger ett riktigt bra spår i vattnet och säkerställer att kajaken kan hålla kursen, även i vind och vågor.

  När han är på kajak är komfort och ergonomi viktigt för att vara på vattnet i många timmar. Galaxy Alboran HV9 kommer med galaxen premium neoprossätet. Sätet har mjuk vaddering i sätet och i den höga ryggstödet, vilket ger bra stöd i både nedre delen av ryggen och uppför din ryggrad. Sätet är klippt till kajak med karbinhages, och med de 4 remmarna kan de enkelt anpassa både sits och ryggstöd i steglösa positioner, så du kan ständigt anpassa din position efter behov.

  Galaxy Alboran HV9 levereras med följande utrustning:

  g-line rorssystem   - för enkel kontroll av kajaken med mycket aluminiumharror och justerbara pedaler

  3 stängda förråd och nbsp; - för beställning av växlar och utrustning fördelad jämnt i kajaken.

  2 motorbeslag och nbsp; - för säkringsmonterad torqeedo ultralätt elmätare, eller för sidofäste av galaxen elektrisk motor.

  Säkerhetslinjer längs kajak   - 3 olika färger liner, för enkel ombordstigning i kajaken.

  elastik för montering på sternen   - 3 olika färger för säker lagring av utrustning på baksidan av kajaken.

  4 inbyggda skenor och nbsp; - för montering av regnblaza utrustning för kodhållare, fishfinder etc.

  2 silikonfickor och nbsp; - monterad i sidan av cockpiten för att lagra dricka slips eller små saker.

  2 paddlahållare och nbsp; - för den andra paddla på båda sidor när de inte används.

  initierad motorfäste   - Möjlighet för sidmontering av elmotor eller förankringsfästen strax bakom sätet.

  1 bilge plug   - för tömning för vatten från kajakens skrov.

  1 autentiseringsplatta   - som bevis på CE-godkännande.

  1 Storage Bag   - Monterad i kajakens frontlucka för att lagra mindre föremål.

  6 gummiproppar och nbsp; - för stängning och enkel tömning av vatten från kajakockpiten.

  2 stånghållare   - monterad i kajakskrov för enkel lagring av fiskestänger för fiske.

  1 kopphållare   - inbäddad kopphållare precis framför sätet.

  10 d-ringar   - för enkel montering av säte, paga linje och andra tillbehör.

  1 Galaxy Premium Comfort Seat   - Mjukt neo-rengöringssäte med bra ergonomi och steglös justering.

  1 galax aluminium pagaj   - Delared Paddle 1 220 - 230 cm. med böjda löv för optimal framdrivning.

  Original CE-godkännande.

  båtclass d godkännande.

  3 års fabriksgaranti.

   

  Specifikationer:

  Längd: 409 cm.

  Bredd: 80 cm.

  Höjd: 40 cm.

  Vikt: 30 kg.

  Max lastkapacitet: 180 kg.

  Rekommenderad max Worldweight: 120 kg.

  Mer information
  SKUAlboran HV9 VISTA