Galaxy Alboran FX2 Flipperkajak

Super optimerad fisk kajak inkl. Flipper Drive, paddla, lyxstol. Denna modell är "Torqeedo Ready".

Så lågt som 17 992,50 kr Ordinarie pris 20 992,50 kr
I lager
Endast %1 kvar
Description

Galaxy Alboran fx2

Galaxy Alboran FX2 är den 2: a versionen som den vänder den drivna djurkajaken från Galaxy Kayaks. Denna fisk kajak är utvecklad på grundval av den välkända och populära Galaxy Alboran KAYAK, och levereras med den bästa utrustningen som tar ditt kajakfiske till högsta nivå.

med den optimerade Galaxy Ultraline Flipper-enheten, är Galaxy Alboran FX2 också bra som vanlig träning kajak, där du kan öppna mycket hög hastighet och resa många kilometer för att bli trött.

Nya funktioner:  

 • kvadratisk inbyggd förvaringslåda inkl. Skräpbox, med avtagbara rum.  
 • Inbyggd live-brunn damm till Baitfish eller din fångst.
 • Förhindrad till Torqeedo Ultralight kajakmotor
 • roderblad i storlek x-stor
 • Längre och avtagbart styrhandtag.
 • inbäddad logotyp på bakluckan
 • Förstärkt montering för flipper-enhet.

Galaxy Alboran FX2 Sitt på toppen KAYAK är utformad för att ge dig helt oförglömliga kajakfiskeupplevelser. Denna Pedalkajak med flippers är den senaste generationen fiskkajaker, vilket gör den till en av de mest färdiga Fishkayaks på marknaden.  

Med otaliga timmar på vattnet, såväl som matar tillbaka från kunder, lagmedlemmar och designers, har en kajak utvecklats som är sant mot sin ursprungliga design, där hastighet, stabilitet och alla möjligheter att riga kajaken upp, det Var det Galaxy Alboran till en av de mest sålda fiskcayersna i världen.    

Sedan den första Galaxy Alboran till exempel kom på marknaden har vi jobbat hårt för att göra förbättringar och optimeringar, vilket nu har resulterat i den nya Galaxy Alboran FX2 med de bästa och mest implementerade lösningarna:  

 • Stor kvadratlucka som fungerar både som växellåda och som damm för att beta fisk eller din fångst.
 • förberedd för montering av torqeedo ultralight kajakmotor
 • Extra stort roderblad för bättre kontroll i hög stadigt.
 • större och justerbar hävarm för enklare manövrering
 • inbäddad logotyp
 • Generera låsningssystem för att hålla flippers-enheten.
 • Ultraline Flipper Drive .
 • 4 inbyggda skenor för montering av stånghållare eller annat Utrustning från Railblaza
 • EVA-skumbeläggning för bättre säkerhet genom att sticka fiske
 • Galaxy Voyager, t.ex. Luxury Kayaking Seat
 • Galaxy HV-serien - Elastik och sladdar i 3 olika färger för extra synlighet och olika utseende av kajaken

Den nya Galaxy Alboran FX2 har den nya stora kvadratluckan mitt i KAYAK, du har både levande damm till Baitfish och din fångst, liksom den nya stora spårlådan med justerbara sidor så att du kan bestämma Storlek på rummen själv i växellådan. Du kan därför välja mellan att ha vatten i rummet eller växellådan i rummet. Vattnet är fyllt och lutat via den lilla bottenpluggen i mitten av luckan.

Alboran FX2 är också utrustad med en annan växellåda för fiskehandtag. Denna GJBox kan lagras under kajakens säte, se att du har all din favoritutrustning direkt och kan snabbt ändra fiskestil, oavsett om du dörrar, jigfiskare, spinnare eller bottenpiska, alla lösningar är väl genomtänkta och det kommer Gå aldrig ner till redskap.

Om du är för jigfiske, spinnfiske eller trålning, ger Albrean FX2 alla de bästa alternativen. KAYAK är "Torqeedo Ready" med en specail utformad monteringsfäste på baksidan av kajaken för enkel och snabb montering av Torqeedo Ultraight elmotor. s Om är den mest innovativa och avancerade elmotorn på marknaden och med kapacitet för många timmar av segling och fiske.

Ett annat viktigt framsteg på Galaxy Alboran FX2 är en bredare och längre rodermagasin. Detta ger bättre manövrerbarhet och får kajaken att bli skarpare som svarar snabbare i tur och resa till fisk eller fåglar. Dessutom är kontrollhandtaget för kontroll av roret, som nu placerats på en större plattform och där du kan få direkt åtkomst i skrovet, för att göra justeringar och optimering av kontrollfunktionen efter behov.

Alboran FX2 mäter 409 cm. I längd som ger det en lätt och slät glider genom vågorna och gör kajaken lätt att styra och praktiskt taget alla vatten och väderförhållanden. Detta gör kajaken lätt att styra och kontrollera, även för varumärkes nykomlingar. Vi rekommenderar dock inte att du använder kajaken på mer än 8 sek. / M. Inkludering, om du inte är erfaren kajakfiskare.

Alboran FX2, som Alboran, är utrustad med Galaxy Ultraline Flipper Pedal Drive. Ultraline flipper-enheten har stor effekt och låter dig köra kajaken med fötterna som du har din händelser fri svans att fiska. Det är inte onormalt att du kan hålla en marshastighet på 6-8 km ./t. Och en topphastighet på ca 12 km ./t. Ultraliniska flippers är gjorda för hård användning i saltlösning och har därför mycket hög robusthet och nötningsbeständighet. Denna flipperdrivning kräver ganska lite underhåll och är lätt att lukta eller byta delar. Ultraline flipper-enhet kommer med elastik så att du kan låsa flipparna i utbrett position, så de är platta upp mot kajakens botten. Detta gör lanseringen och landning mycket enkelt eftersom det inte är nödvändigt att ta bort din flippers-enhet.

I Alboran FX2 är en Galaxy Voyager monterad, till exempel lyxstol, som är ett högt säte monterat direkt i järnvägssystemet i kajaken. Detta gör att du kan flytta sitter fram och tillbaka och justera avståndet till flippers-enheten, men också för att höja och sänka sätet i 3 olika positioner. Du kan därför anpassa sätet till lågt läge för bästa stabilitet eller hög position som ger den bästa översikten och rörelsefriheten att fiska. Sätet är snabbt att montera och demontera under transport och installeras helt utan att använda verktyg.

Alboran FX2 har 4 järnvägssystem runt kajaken. 2 st. framför och 2 st. Ryggen där du har möjlighet att montera massor av stånghållare, kopphållare eller kamerasystem. Således kan du bygga och expandera din installation till exakt vilken typ av fiske du föredrar. Det är också förberedda monteringsplatser för montering av olika Railblaza Starports, så du kan montera all di-utrustning utan att behöva borra hål i kajaken. Du kan montera t.ex. Flagga för extra synlighet, komplett att hålla lösningen för din fiskfinder, eller en stärkelse med ankare tro så att du enkelt kan tumla din kajak när du kommer i land.

Galaxy Alboran FX2 levereras med förberedt monteringsutrymme för din givare att fiska hitta under botten. Det betyder att du kan montera din sonar i kajaken, helt utan att behöva borra och hitta tillbehör till vaggan, det är allt förberedt för dig. Monteringsplatsen är skyddad av en plastplatta så att omvandlaren sitter väl skyddad med sand och sten när kajak måste och upp vattnet.

Säkerhet är alltid viktigt. Därför är Galaxy Alboran FX2 utrustad med synliga sladdar och elastik. Dessa sladdar ger förutom synlighet, även möjligheter att montera extrautrustning som ankarvagnssystem och säkerhetslinjer.  

Precis som alla andra kajaker från Galaxy kajaker, finns en 3 års garanti på din Alboranska FX2. Som något helt speciellt, godkänt Galaxy Kayaks CE (Conformit & Eacute; Europa; Enne), och är också den godkända båttypen, vilken inte hittar på andra kajaker. Detta är den ultimata kvalitetsstämpeln, för hållbarhet, funktionalitet och inte minst din säkerhet! På kajaken hittar du en identifikationsplatta med classificering och godkännandenummer.

Varför välja en galax kajak

 • Mer än 20 000 kajaker som säljs i Europa
 • Massor av videor och recensioner från nöjda kunder
 • Testad och anmälare i några av Europas viktigaste speciella tidskrifter
 • 3 års garanti
 • 30 dagar fullständig returpolicy  
 • Original CE-godkännande (Conformit & Eacute; European; Enne)

Galaxy Alboran FX2 levererade inkl. Denna utrustning:

1 stor svimmad lucka för förvaring.   möjlighet att använda vetrale luckan som damm eller för att lagra fiskehantering i den specialbyggda växellådan.

G-line ROR-system i storlek XL. Ny och större modell som får kajaken för att bli skarpare och gör det ännu mer manövrerbar.

New Torqeedo Ready Motor Montering.   Komplett lösning för montering av Torqeedo Ultra-elmotor på häcken.

nytt styrsystem med enhanddriven kontroll.   lätt operativsystem med möjlighet att öppna in i skrovet.  

Ultraline Flipper Drive:   Solid och robust pedaldrivenhet med flipper som minimalt underhåll.

elastiska band för flippers enhet. kan hålla fliparna i det horisontella eller vertikala läget för införande och landning.  

Almond linjer och elastik för utrustning.   Leash-system i 3 olika färger där du kan ändra kajakens utseende, liksom montera massor av utrustning som däckväskor och förvaringslåda .

givare montering.   Direkt installation av även de största givarna, direkt i kajaken utan att behöva borra hål. Det finns hål för att utföra ledningar på din skärm på top4n i kajaken.

Voyager t.ex. säte.   Lyxsätet med möjlighet till justering i 3 olika höjder. Sätet kan flyttas fram och tillbaka så att du enkelt kan anpassa benlängden.

1 Galaxy kajaker Delarian Paddle.   Även om du har en Pedalkajak är en bra paddla alltid obligatorisk att ta med egen säkerhet.

4 järnvägssystem för monteringsutrustning. alu skenor för montering till exempel. Railblaza Starport Montering för stånghållare, Fish Finder, Go Pro-kamera eller annan utrustning Du kommer att bygga på din kajak utan att behöva borra hål.    

icke-glidande EVA-beläggning.   glidbeständigt substrat genom att stilla fiske i kajaken.

2 st. Railblaza Starport.   Grundläggande montage från Railblaza som ger möjligheter till montering av stillastående hållare, liksom all den andra utrustningen i Railblazas stora urval.

1 st. RailBlaza Root Holder II Rodhållare. Den starkaste stånghållaren från Railblaza som kan användas både för trolling, spinfiske och bottnar.

1 st. Railblaza CWS.   Praktisk orange nätväska, som förutom att lagra din Railblaza-utrustning, kan också användas som en signalflagga på din kajak, och som markering av de långa varorna i trafiken när du transporterar kajaken.

3 Inbäddade monteringsplatser för Starports.   3 Förberedda monteringsplatser för flera Railblaza Starport Montering för flaggor eller GoPro-kamera.

1 paddlahållare.   Bekväm lagring av din paddla på sidan av kajaken när du inte ska användas.

2 installationer för ankare fästen.   Mount Light Anchor-fästet strax bakom sätet utan borrhål.

1 bilgeplugg.   Bekväm kontakt som är monterad i bågen på kajaken, där du kan tömma kajakens skrov för vatten.

1 Identifiactrade.   Metallplatta som dokumentera kajakgodkännandena och Macterloads.

2 st. växellådor.   1-rutan monterad i midlug, samt 1 växellåda för fiskehandtag som kan lagras under sätet.

1 stor frontlucka.   stor lucka med tillgång till en förvaringspåse eller tillgång till hela skrovet för lagring.

7 st. Bottom pluggar.     gummiproppar för linne på övre sidan under vattnet.

2 st. Bärhandtag.   Hantera för och avsikt att enkelt hantera kajak på land.

2 st. Inkorporera stånghållare.   Bekväm lagring av dina fiskestänger eller fångster. Kan också användas för enkel trollning.  

 

Specifikationer:

Längd: 409 cm.

Bredd: 80 cm.

Höjd: 40 cm.

Vikt: 35,5 kg.

Max CE-godkänd lastkapacitet: 180 kg.

Rekommenderad person Vikt: 50 - 120 kg.

 

 

 

 

Mer information
Art.nrNY09FX2