Galaxy Opbevaringsboks

Bekväm förvaringslåda för montering på kajaken. Perfekt för din fångst eller den utrustning du vill ta med i land

Förvaringsboxen från Galaxy är viktig utrustning för dig som vill ha fler och bättre alternativ för förvaring av redskap och utrustning i din kajak. Denna lätta behållare öppnar upp många nya alternativ för lagring av redskap och utrustning som du vill ha till hands och som behöver extra skydd mot vatten. Förutom redskap kan denna låda också användas för att lagra din fångst och med de 2 monteringsalternativen kan du montera 2 st. RAILBLAZA StarPorts och installera ytterligare stånghållare direkt på containern.

Galaxy förvaringslåda väger endast 3,4 kg. och har bärhandtag så att du enkelt kan transportera lådan till och från land. Lådan är dimensionerad så att den är enkel att installera på baksidan av din kajak med det elastiska nätet. Lådan har en 19 cm. stor lucka upptill med stängande handtag som ger enkel åtkomst till innehållet. Lådan har också 2 D-ringar och clips på sidan så att den hålls säkert på plats om kajaken vänds upp och ner.

Lådan har 2 monteringsplatser för Railblaza StarPort-fästen, så du har möjlighet att montera 2 extra stånghållare på sidan av lådan, vilket gör trolling enkelt och flexibelt. Du har också möjlighet att montera en actionkamera eller annan utrustning från Railblaza på lådan, vilket gör den till ett multifunktionellt verktyg när du fiskar eller reser.

Galaxy Storage Box passar följande modeller: Rider, Cruz, Blaze, Alboran, Marlin och Wahoo.

  • Stor lucka med stängningssystem
  • 2 monteringsplatser för Railblaza StarPort
  • 2 D-ringar för fastspänning
  • 2 låsklämmor för basspänning

Specifikationer:

Längd: 59,5 cm.

Bredd: 37 cm.

Höjd: 29,5 cm.

Vikt: 3,4 kg.

Kläckstorlek: 19 cm.

Mer information
SKUGalaxy container