Galaxy Wahoo S Series - Fiskekajak med el-motor

Fiskekajak av högsta kvalitet med inbyggd elmotor, lyxigt säte, paddel och massor av utrustning

17 272,80 SEK

14 394,00 SEK

Availability: I lager


Galaxy Propel 44 Elektrisk Kajakmotor   +0,00 SEK
RAILBLAZA StarPort montage-Sort   +0,00 SEK
Galaxy Kayaks Delbar Aluminum Pagaj-240-245 cm.   +0,00 SEK
Railblaza Rodholder R - Stangholder   +0,00 SEK

* Obligatoriska fält

Beskrivelse

Detaljer

Den senaste kajaken från GALAXY KAYAKS inbyggda elmotor, med möjlighet att montera Galaxy paddelar (säljs separat från våren 2018)

Om du är en kajakpaddlare, kajakpaddlare eller bara letar efter en större kajak som kan gå stora avstånd, och du inte vill spendera energi och ansträngning på paddling, bör du överväga Galaxy Wahoo S-serien.

Den nya Wahoo S-serien är en serie förbättringar i design och funktionalitet. Kajakens mittkonsol har redesignats så att Wahoo S-serien är en hydridkajak med val mellan elmotor eller pedalsystem med pedaler och propeller.

Den första betydande förändringen är förbättrad design i fören och en mer distinkt rockerprofil. Designen förbättrar kajakens riktningsstabilitet och lyfter kajaken lättare över vågorna och minimerar vattenspolning i cockpit. Detta gör kajaken extremt sjövärdig och lämplig för användning under alla väderförhållanden.

en annan förbättring är installationen av handmanövrerad roderstyrning. Detta ger mycket bättre funktionalitet för dig som vill ha mest ut av att montera pedalen i din kajak. Styret ger förbättrad styrning, samt mer utrymme inuti kajakens cockpit. Detta är särskilt en fördel för dig som vill fiska stående i kajaken eller ta vackra bilder. Vi har dock hållit fotpedalerna i kajaken, så du har fortfarande en bra fotspark, vilket ger bättre komfort när du måste spendera många timmar på vattnet. Om du föredrar att styra rodret med fötterna är det också möjligt. Mångsidighet och anpassning är precis vad Wahoo S handlar om.

Denna breda och rymliga kajak kommer med den utsökta Galaxy Vista-sätet, som ger maximal komfort och god sikt när du fiskar och bara njuter av åkturen på vattnet. En annan förberedelse för Wahoo S-serien är att sätet är monterat på skenor, vilket gör att du kan justera sätets position. Detta är en stor fördel om du byter mellan att använda en elmotor och en vaktmästare i kajaken. Naturligtvis är sätet utformat med maximal stabilitet och komfort i åtanke så att du kan sitta i en bra höjd utan att bli blöt av vatten som kan ackumuleras i kajaken under resan.

Wahoo-S-Series-Detail-Marine-Camo9Wahoo-S-Series-Detail-Marine-Camo2Wahoo-S-Series-Detail-Marine-Camo5

Wahoo S-serien är den första hybridspecialkajaken från Galaxy Kayaks. Kajaken har utvecklats på grundval av otaliga feedback och inspiration från våra kunder och kajakmakare över hela Europa. Vårt Pro-team har länge krävt en fiskekajak med möjlighet att välja mellan elmotor och pedaldrift. Till skillnad från de andra kajakerna från Galaxy Kayaks, som har möjlighet att montera en extern elmotor, har Wahoo S en specialdesignad monteringsenhet, som ligger nära mitten av sittbrunnen. Systemet har utvecklats med fokus på att skapa en kajak som också är tillräckligt flexibel och strömlinjeformad för att den också kan paddlas med en traditionell paddel.

Till skillnad från andra kajaker med möjlighet att montera en elmotor har Wahoo S en specialdesignad låda mitt i kajaken, där både elmotorn och pedalerna kan monteras. Att ha motorn placerad i mitten av kajaken snarare än på baksidan eller på sidan förbättrar hastigheten, manövreringsförmågan och accelerationen avsevärt. Propellern ligger strax under kajaken och så nära botten att du kan segla i grunt vatten. Motorn eller pedalerna är monterade i kajakens enkla klicksystem, så att du snabbt kan lyfta upp enheten om du kommer för nära land eller måste undvika nät eller andra föremål som flyter i vattnet.

Att behöva roa en SitOnTop-kajak över långa sträckor kräver energi och ansträngning. På Galaxy Kayaks utvecklas kajaker i toppklass som enkelt kan hantera bra långa resor. Vi vet dock att inte alla är intresserade av att behöva spendera energi på rodd; Ibland vill du bara gå på vattnet och fiska, eller ta en längre resa utan att bli utmattad, men att komma långt med minimal ansträngning.

Med Galaxy Wahoo S med elmotor har du möjlighet att segla långa sträckor, som även en utbildad kajakpaddlare måste kämpa hårt för att nå. Och det finns definitivt inte så mycket komfort och avkoppling i havskajaken som du kommer att uppleva i din Wahoo S. Om du vill träna medan du är på vattnet men ändå vill ha händerna fria för att fiska eller ta bilder, trampa sedan kör i kajaken är den optimala lösningen för dig.

Om du är kajakpaddlare och vill använda din kajak för trolling - så är Wahoo S-serien ett klokt val. Genom att använda en av de fyra fram- och 2-växlarna bakåt som erbjuds av elmotorn kan du luta dig tillbaka och koppla av medan kajaken håller en stadig hastighet. Spara bara din styrka för att landa nästa stora fångst som väntar dig!

När du inte är beroende av en paddel när du fiskar från en kajak har du alltid händerna fria för att hantera dina fiskespön eller förbereda din utrustning. Du kan också reagera mycket snabbare när det finns aktivitet på stavarna och se till att du landar din fångst - medan du enkelt kan navigera och styra kajaken i den riktning du vill ha.

Tillsammans med Wahoo S-serien har helt nya sätt att fiska från kajaker också dykt upp med ännu fler alternativ. Det är kanske inte den mest traditionella kajaken som världen har sett, men nu har människor som av en eller annan anledning inte har haft möjlighet att öva kajak också fått en möjlighet. Ingenting är bättre än att kunna introducera ännu fler människor till den sport vi älskar.

Oavsett vad du vill fiska eller inte, då är denna kajak omodlad kul. Det ger dig möjlighet att kunna korsa vattnet längre och snabbare och möjlighet att uppleva nya områden. Wahoo S tar dig närmare naturen och öppnar en ny värld av äventyr som inte har funnits tidigare.

Galaxy Wahoo S är 357 cm. lång och 84 cm. bred. Tillsammans med den nya vippeprofilen ger detta en mycket stabil och flexibel kajak som enkelt skär in genom vattnet. Kajaken levereras inklusive utrustning, så det är lätt att rigga upp för allvarligt kajakfiske. Du får bland annat 4 monteringsskenor - 2 fram och 2 bak på kajaken. Detta gör att du kan montera upp till 14 Railblaza Starport-fästen, för fiskespöhållare, Go Pro-kamera eller annan utrustning från Railblazas stora urval.

Wahoo S har också en strömkontakt som ligger nära mittluckan. Pluggen säkerställer att du kan montera din elmotor och snabbt ansluta och koppla bort den till batteriet direkt från sätet. Från strömkontakten finns det kablar till den inbäddade batterilådan, som ligger precis bakom sätet. Batterilådan är vattentät och utformad så att batteriet placeras så långt ner som möjligt. Detta ger kajaken ett lågt tyngdpunkt, vilket hjälper till att förbättra stabiliteten.

Du som fiskar från en kajak vet att det är viktigt att ha gott om plats i sittbrunnen och att du har dina redskap till hands. Därför har Wahoo S en 26 cm. förvaringslåda med lucka precis framför sätet. Här kan du lagra ditt fiskeredskap eller andra föremål som du behöver för att kunna nå från din position i sätet. Det finns också en stor frontlucka i kajakens båge, som ger tillgång till skrovet. Här kan du lagra större föremål som tält, sovsäckar, extra kläder och liknande.

Liksom alla andra Galaxy-kajaker har Wahoo S 3 års garanti. Du får också den läckra Vista-sätet, liksom en paddel med kajaken. Allt du behöver är en väst - och sedan är du redo för nya äventyr.

Varför välja en Galaxy-kajak

  • Mer än 20 000 kajaker såldes i Europa Massor av videor och recensioner från nöjda kunder Grundligt testad och kritikerrosad i några av Europas finaste specialtidningar 3 års garanti 30 dagars fullständig returpolicy Original CE-godkännande (europeisk överensstämmelse) Vill du ha mer information om varför du säkert kan välja en Galaxy-kajak

Denna kajak innehåller:

Givarmontering: Under kajakens botten finns ett ingjutat utrymme för montering av givaren till din fiskesökare. Givaren är nu säkert skyddad under botten av kajaken och kablarna är lätta att ansluta till skärmen genom kajakens länshål.

4 stycken. monteringsskenor: 2 fram och 2 på kajakens baksida, med möjlighet att montera upp till 14 st. Railblaza Starport montager . Detta gör att du kan utrusta hela kajaken precis som du vill med tillbehör från Railblazas stora urval .

1 del. lucka för förvaring: Rund förvaringslåda för redskap och utrustning med 28 cm. lucka och vattentät tätning. Luckan är centralt placerad och kan nås från sätet.

1 del. inbäddad batterilåda: Batterilådan ligger strax bakom sätet och har kabeldragning direkt till strömkontakten för anslutning av en elmotor.

1 del. strömkontakt för elmotor: För enkel och snabb anslutning av elmotor och med vattentät förslutning.

1 del. 12V strömkontakt: För anslutning av ström till fiskesökare eller annan 12V elektronisk utrustning.

1 del. 44 kg elmotor: Specialdesignad elmotor med 2 blad och kassett. Motorn har 4 hastigheter framåt och 2 bakåt.

1 del. handmanövrerad styrning: styrhandtaget är placerat på räcket och ger enkel styrning av kajaken och mer utrymme i sittbrunnen.

1 del. Galaxy Vista-säte: Högt lyxigt säte och fast ryggstöd som ger maximal komfort för längre resor. Det är möjligt att montera en alf neoprenstol för dig som vill ha en lägre position i kajaken.

1 del. växellåda: Växellåda med 8 fack, placerad i den runda luckan framför sätet.

10 st. länshål: 10 st. inbäddade länshål som ligger runt kajaken. Detta möjliggör enkel tömning av allt vatten som kan samlas i kajaken under resan.

10 st. länsproppar: gjorda av starkt gummi för att stänga länshålen för att förhindra att vatten tränger in underifrån. Stoppare är lätta att ta bort och sätta i när du vill tömma kajaken för vatten.

1 del. frontlucka: Stor frontlucka med lock för förvaring av större föremål inuti kajakskrovet.

1 del. Railblaza rod holder : Railblaza Rod holder R för att hålla din fiskespö medan du fiskar från kajaken.

1 del. Railblaza starport : Monteringsfot för montering av Railblaza-utrustning och tillbehör.

2 st. paddelhållare: Paddelhållare på vardera sidan av kajaken för säker förvaring av din paddel, som alltid måste bäras vid skada på motorn eller pedalen.

2 st. inbäddade bärhandtag: 1 st. bärhandtag fram och 1 st. på baksidan av kajaken för enkel transport på land

2 st. bärhandtag på sidan: 1 st. bärhandtag på vardera sidan av kajaken för enkel transport på land.

1 del. kopphållare: Gjuten kopphållare för dricksflaska, flaska eller burk. Kom ihåg att ta med mycket vätska när du går ut på vattnet!

10 st. D-ringar: För enkel montering av säte, paddelsträng eller annan utrustning på kajaken.

1 del. Avtappningsplugg: För tömning av vatten inuti skrovet efter rengöring.

Specifikationer:

Material: UV-beständig LLDPE-plast av hög kvalitet.

Längd: 357 cm. Bredd: 84 cm. Höjd: 38 cm.

Vikt: 38,5 kg.

Max lastkapacitet: 180 kg.

Mått batterilåda: 370 mm x 200 mm x 200 mm.

Motor: Kraft 44 kg. (cirka 1 hk) 12V 480W

Hastigheter: framåt / bakåt 5/2

Propeller: 2 blad

Motorstorlek: 395 mm x 180 mm x 555 mm

Motorvikt: 7,4 kg.

Rekommenderad batterikapacitet: 110 Ah.