Galaxy Rider Sit OnTop Kajak

SitOnTop Kajak för barn och vuxna. Levereras inkl. Sits, paddla, stånghållare och inbyggd låda för fiskeutrustning

Galaxy Rider är litenbror till Cruz-kajaken och är idealisk för dig som vill ha en mångsidig fiskekajak, som också kan användas i sjö, flod eller för kortare resor längs kusten på lugnt vatten. Kajaken har möjlighet att jigg, trolling, snurra eller någon annan typ av fisk du föredrar.

Som den enda kajaken i sin klass har denna kajak CE-märkning. Tillsammans med Galaxy Kayaks 3-åriga standardgaranti kan du alltid känna dig helt säker när du köper en Galaxy Rider för fiske, kul i stugan eller roliga upplevelser med familj och vänner till ett extremt fördelaktigt pris.

Denna kajak är utformad för maximal stabilitet, med en bredd på 82 cm. och en specialdesignad platt botten som hjälper till att upprätthålla stabilitet, även när du behöver dra större fisk ombord. Även om Rider är en kort och bred kajak med fokus på stabilitet är den fortfarande relativt snabb tack vare den distinkta kölen på kajaken fram och bak. Denna köl hjälper kajaken att inte svänga från sida till sida vid varje paddeltak utan för att säkerställa en stabil kurs och enkel framdrivning

Galaxy Rider levereras med fyra inbäddade fiskespöhållare, samt en justerbar spöhållare som kan vinklas i alla riktningar och därmed ger dig möjlighet att göra en installation som passar din fiskestil.

De två små luckorna gör att du kan förvara redskap och utrustning inne i kajaken. Dessutom har kajaken ett förvaringsutrymme bakom sätet. Här kan du förvara påsar eller lådor och det hålls perfekt på resan tack vare det starka elastiska nätet. Om du vill utveckla din Galax Rider ännu mer, kan du välja och montera utrustning för vårt stora urval avsedd för fiske och fritid.

Om du vill göra din transport enkel och bekväm kan du enkelt montera en elmotor på din Galaxy Rider. Kajaken är förberedd för montering av elektriska motorfästen i den inbäddade rännan och det finns också gott om plats för förvaring av batterier.

Som alla andra Galaxy-kajaker är Rider fullt utrustad med säte och paddel, så allt du behöver är en lämplig väst avsedd för kajakpaddling och då är du redo för ditt nästa fiskeäventyr.

För mer information om leverans, betalningsvillkor och garanti - läs våra frågor och svar.

Varför välja en Galaxy-kajak

  • Mer än 20 000 kajaker såldes i Europa
  • Massor av videor och recensioner från nöjda kunder
  • Grundligt testad och kritikerrosad i några av Europas finaste specialtidningar
  • 3 års garanti
  • 30 dagars fullständig returpolicy
  • Original CE-godkännande (europeisk överensstämmelse)
  • Vill du ha mer information om varför du säkert kan välja en Galaxy-kajak - läs mer på - Varför välja Galaxy-kajaker?

Denna kajak kommer med:

1 liten frontlucka för förvaring: För enkel åtkomst till förvaring av redskap och utrustning inne i kajaken.

1 vattenavvisande påse i luckorna: För förvaring av små föremål så att de inte glider runt inuti kajaken.

1 liten lucka för förvaring mitt i kajaken: För enkel åtkomst till redskap och utrustning som du vill ha till hands på resan.

1 Växellåda: Monterad i kajakens mittlucka som gör att du kan organisera och förvara dina fiskeredskap på en permanent plats i kajaken.

6 dräneringshål: Ligger på kajakens lägsta punkter, vilket möjliggör snabb frigöring av alla. vatten som samlas upp i kajaken.

6 pluggar för dräneringshål: Tillverkade av högkvalitativt gummi. Installera och ta bort pluggarna efter behov för att dränera vatten från kajaken.

2 paddelhållare: För säker förvaring och förvaringsutrymme för din paddel när den inte används.

4 inbäddade fiskespöhållare: 2 placerade på kajakens framsida och 2 placerade strax bakom sätet, för trolling eller förvaring under transport.

1 justerbar spöhållare : Multi-justerbar fiskespöhållare för montering centralt i kajaken. Hållaren passar alla stavtyper och kan justeras steglöst som du vill.

2 bärhandtag: 1 bärhandtag för och 1 bärhandtag akter, vilket gör det enkelt för två personer att bära kajaken.

2 bärhandtag på sidan: För enkel lutning och bäring av kajaken.

1 förvaringsutrymme på baksidan av kajaken: Stort gjutet förvaringsutrymme med stark resår för att säkra fiskepåsar eller lådor.

1 inbäddad ränna: Du kan enkelt montera en elmotorfäste eller klämmor på ankarsystemet i den inbäddade rännan.

2 inbäddade bussningar: För enkel montering av utrustning som ankarfästen.

1 inbäddad kopphållare: för förvaring av kopp, burk eller vattenflaska på resan

8 D-ringar: för enkel montering av karbinhake eller liknande, vilket gör det enkelt att montera sätet eller fästa ankaret i kajaken.

1 avtappningsplugg: För tömning av kajakens skrov eller diskbänk eller när kondens ansamlas.

2 Inbyggda fotsparkar: för en bekväm sittställning medan du paddlar

1 lyxigt säte: för bekväm och ergonomisk sittplats 1 paddel i två delar: tillverkad av kvalitetsaluminium som gör den lätt och hållbar i alla slags väder. Padden kan snabbt sättas ihop eller tas isär för enkel förvaring.

Specifikationer Längd: 283 cm, bredd: 82 cm, höjd: 35 cm vikt: 22 kg.

Max belastning: 290 kg.

CE-godkänd maxlast: 130 kg

Mer information
Forventet på lagerSe varianter
SKUNY04