Galaxy Lazy Boys Carbon Pagaj 2-delt.

Paddla med mycket låg vikt och stor effekt. Levereras i en praktisk paddelväska för transport och förvaring

Från 2 542,50 kr
I lager
Endast %1 kvar
Beskrivning

Med en stark kolfiberaxel och lätta glasfiberblad är den här lätta paddeln ett verktyg som kan förbättra dina kajakupplevelser. Med en extremt låg vikt och en robust styvhet till ett överraskande lågt pris är denna paddel en seriös konkurrent till andra välkända märken på marknaden.

Med en vikt på 650 gram och perfekt utformade glasfiberblad, skär denna paddel genom vattnet som en het kniv i mjukt smör, med stor kraft och hög prestanda, vilket resulterar i snabb acceleration och högt tempo. Padden är välbalanserad och enkel att använda, eftersom den delbara axeln med steglös justering gör att du kan skära padden i exakt den vinkel du vill ha.

Om du vill ha en paddel för långa promenader, eller för att rodda ut på det stora djupa havet, med höga vågor och utmanande väderförhållanden, bör de ta med dig denna Galaxy Lazy-Boys-paddel - dina armar känns bara hälften så tunga när du kommer i land!

Padden levereras inklusive en praktisk väska för transport och förvaring, så att du garanterar din paddel bästa skydd och långa livslängd.

  • Allvarlig låg vikt
  • Hög effekt, med stor styrka och styvhet
  • Bekvämt delningssystem med stegladdning.
  • Låssystem med steglös justering av längden 210-220 cm.
  • Praktisk väska för transport och förvaring

Specifikationer:

Vikt: 650 gram

Axel: Kolfiber

Ark: Glasfiber

Bladstorlek: 24x18 cm.

Skivning: Steglös 360 grader

Mer information
Art.nrGalaxy Lazy Boys Fibre Glide pagaj