Galaxy 430 Fiberpagaj 2-delt

Mer hastighet för fiskekajaker eller bredkajaker

Med sina låga vikt, flexibla och styva blad är Galaxy 430 fiber en paddel som är lätt att använda och kan användas för alla typer av kajaker. Galaxy 430 fiber har extra längd och kan justeras i 235-245 cm. i längd. Låssystemet har steglös skärning så att du kan vinkla paddeln precis som du vill.

Bladen på skoveln är något vinklade, vilket ger stor framdrivning och god effekt i varje tak. Padden kan användas under alla förhållanden, både på det platta och upprörda vattnet och ger god stabilitet. Paddelens extra längd ger riktigt bra framdrivning i särskilt bredare havskajaker och SitOnTop-kajaker, eftersom du kan ta ett längre tag i vattnet och därmed öka framdrivningen. Om du behöver rodda en tungt belastad fiskekajak är det en stor fördel att använda en längre paddel eftersom det gör att kajaken längs snabbare och lättare att rodda än med paddlar med standardlängd.

Med en kombination av glasfiberaxel och plastblad är Galaxy 430 fiber en stark och styv paddel med relativt låg vikt till ett mycket rimligt pris och är bland de bästsäljande paddlarna från Galaxy Kayaks.

  • Lätt, stark, slitstark med bra förhållande mellan styrka och vikt.
  • Dihadrel-bladdesign som minskar "turen" i vattnet och ger bra glid och god stabilitet.
  • Praktisk 2-delad axel för enkel transport och förvaring.
  • Kraftfullt låssystem med steglöst 360 graders skärning.
  • Justerbar 235-245 cm.
  • Perfekt för bredare havskajaker och tungt belastade fiskekajaker.

Specifikationer:

Bladstorlek: 50 cm. x 15,5 cm.

Längd: 235-245 cm.

Axel: Glasfiber

Blad: förstärkt plast

Vikt: 880 gram.

Mer information
SKUGalaxy 430 fiber pagaj