EXIDE Equipment Power Bank 85 Ah. batteri

3 292,50 kr
I lager

UTRUSTNING GEL är batterier utvecklade för modern fritidsbåtar med mycket elektrisk utrustning och höga energibehov. Deras konstruktion innebär att de är flexibla att installera, eftersom de kan monteras i passagerarhytten och kan placeras horisontellt.

Utrustningsbatteriet är utvecklat som en speciell batteribank för krävande elektronisk utrustning, såsom elmotor, navigering och liknande. Denna jonbärare innebär att batteriet tål många djupa urladdningar och har en intensiv cykeloperation.

En elmotor behöver en stor mängd energi om den ska hålla en hel dag på vattnet. I de flesta fall är det ett fritidsbatteri som driver viktiga funktioner som kylskåp, vattenpump, radio, GPS, värme, luftkonditioneringselektriska motorer och liknande. Exides nya fritidsbatteri ser till att utrustningen fungerar och uppfyller behoven hos både privata och professionella användare. Med ett ordentligt fritidsbatteri i kajaken, båten, husvagnen eller husbilen kan du njuta av resor utan att oroa dig för att viktiga funktioner inte längre fungerar.

Specifikationer:

  • Wh: 950 ( batteriets tillgängliga energi. Den energi som mäts vid 20 timmars användning som ett batteri kan avge utan att överskrida det rekommenderade maximala urladdningsdjupet )
  • Kapacitet Ah: 85
  • Mått mm: 330 x 175 x 235
  • Vikt: 30 kg.

Det är viktigt att du väljer rätt batteri för rätt ändamål, eftersom det är stor skillnad i hur batteriet fungerar. Nedan finns två kurvor. 1 för förbränningsbatteri och 1 för traditionellt marinbatteri.

KONSUMENTBATTERI

Konsumentbatterier ger en jämn mängd ström under lång tid. Batteriet tål djupa urladdningar och många laddningar

TRADITIONELT MARINBATTERI

Marinbatteriet är konstruerat för igångkörning och motor, samt drift av mindre krävande elektronisk utrustning, såsom lampor och annan elektronik. Marinbatteriet är ofta anslutet till en generator och laddas kontinuerligt.

Mer information
SKUES950